hiss eller diss?

Haha kunde inte låta bli :) Men kan man gå runt såhär?

Röd!

Idag har jag varit inne i stort sätt hela dagen, förutom en liten stund nu på kvällen :) Fanny ringde mig och frågade om jag skulle med ut och gå, det sa jag självklart ja till! :) Det första vi gjorde var att gå och köpa glass sen gick vi runt en stund sen gick jag hem och duschade. Min röda färg i håret blir blekare och blekare varje gång jag färgar :( buhuhuu!

Föresten så har jag inte sagt att jag har färgat håret :D

Kläder!

Hihi nu är det vååår! :D Jag har suttit och kollat på kläder idag, för jag och mamma ska åka och shoppa snart! Så då skulle inte något av det här sitta fel i min garderob! :D

Hata

blää jag sitter på engelska, usch jag seriöst HATAR engelska satt ni vet bara! ;)


det här då?!?!

okej, av någon anldening så går det inte att ladda upp bilder just nu, men jag får skriva det istället då!! Om jag ska vara i Nacka klockan 08:00 måste jag ta 06:00-bussen från Rimbo station!! :@ hur fan ska jag orka det då? :s fattarni 06:00 ska jag SENAST vara på sation varje morgon jag som har problem med att komma upp klockan 07:30 på morgonen! :s då måste jag typ gå upp 05:00 -.- kommer jag orka?? svar: NEJ!?

Nacka Praktiska gymnasium

Jag fick precis hem ett brev från den skola jag helst vill gå i (Nacka Praktiska gymnasiumet), Skolan är ny och har fräscha lokaler står det i brevet, haha man kanske inte ska tro på allt men det verkar bra!! Ända felet är att det ligger på fel sida at stan, jag ska kolla upp vad det kostar med en studentlägenhet i månade och tjata en massa på mamma och pappa! :)

Det här är inte kul!! -.-
ska jag pendla till Nacka varje morgon eller? :s

mums

Jag sitter och äter choklad, nu blir det one tree hill! :) Sen klockan 15:40 blir det sång, harebra! :)

sista nu!

Snart jag ska iväg och ta sista sprutan av livmodelhalscanser-sprutorna! BLÄÄ! jag hatar sprutor, men det ar någon som jag pratade med förut på någon fest eller så som sa att det var sprutan man tog i mitten som gjorde ondast och den har jag ju redan tagit så nu kommer det förmodligen inte göra så jätteont! :) Fast det kommer ju kännas att man tar sprutan och det är det som är så hemskt :'(

USCH, är det bara jag som ryser utav den här bilden? :s

Filmerna jag lovade er :)


converse

Nu har jag fått mina sista presenter: Ett par vita converse,  en pappersblomma av min lillasyster, en dag på stan med mamma / pappa och två par hårband! :) Jag är jätte nöjd med allting som jag har fått!

Videorna kommer senare!

Träningsprogram till någon sara!

Det var någon som hette Sara som frågade i en kommentar vilket träningsprogram jag skrev om och eftersom hon inte skrev någon blogg/mailadress så gör jag ett inlägg till henne om träningsprogrammet.

HÄR hittar du träningsprogrammet!

Jag har själv inte kört det än men Biina sa som sagt att det var bra! :)

två st dansvideos, var det tänkt -.-

Just nu håller jag på att ladda upp dansvideos på youtube som snart ska laddas upp i detta inlägg ;) En från mimfestivalen och en från dansuppvisnigen idag :) Det går seeeeeeeegt! Sallalalalall, inte ens ett har laddats upp ännu.. :s

nu är det äntiligen 94%.!!! :D Jag bröjade ladda upp det för 20 min sen, här går det fort ;)

100% Wohooo! äntligen klart tänker jag, men varför skulle det gå bra? Nääj ni får vidoeon i morgon -.-


presenter!

Jag får mer i morgon på min riktiga födelsedag av mamma och pappa :) här är bilder på vad jag har fått hittils :)


sweet 16!

Igår firade jag och några kompisar min fedelsedag även fast jag fyller år på riktigt i morgon! :D Jättelyckad kväll, i början var dey väldigt stelt eftersom alla inte kände varandra :p men efter ett tag blev stämningen väldigt bra och sjöng med som fan till varje låt man kunde :D RIKTGIT rolig kväll. Här är lite bilder:

1, 2, 3 på det fjärde ska det ske på det femte gäller det på det sjätte SMÄLLER DET!

Idag ska jag "smäller" det ! :D Hihi snart jag ska jag och mamma åka och handla det sista till middagen sen ska jag börja grejja tills ikväll. Igår var jag med lite kompisar och grillade. Ni skulle sätt hur misstänksam pappa var mot mig när jag kom hem, fyfan vad nära han stod :s Det var jättejobbigt, det blev liksom obekvämt :o Jag hade inte ens druktit men ändå höll han på! Han litar alltså inte på mig för fem öre längre, men ändå får man höra att gör det och grejer, lite dubbelmoral? ;) nej usch sånt stör mig!

Hihi det är vååååår! :) jag bler så glad av våren!


jossan är bäst, tydligen?

Nu har jag kommit hem igen, jag sitter på Jossans rum och med cassandra :) ikväll ska jag och cassie till madde och äta godis och kolla på film! :) myys!

I want sunshine in the rain.

Soligt idag igen! :D Just nu sitter jag på mitt rum och det brännr verkligen på ryggen! När jag gick till skolan i morse regnade det och var riktigt dåligt väder men nu har solen tittat fram. Vi fick föresten sluta klockan 10 idag, för vi hade nationella i matte. Så nu har jag hunnit med massor av förberedelser tills i morgon, såsom en grillsås och efterrätten :D Härligt att slippa stressa i morgon. Jag har föresten städat mitt rum idgao också, eller nej det har mamma gjort *tack mamma* ;) men det är lite kvar att städa och det tänkte jag göra innan jag ska iväg och träffa Cassie och Biina! :)

Galna bilder!


Träningsprogram!

Just nu sitter jag här med Biina, vi har precis ätit. Ikväll blir det dans, och sen ska jag börja med et träningprogram också som Biina berättade om, 30 min per dag och hon har jättemycket träningsvärk från igår och det vill jag också ha!! :D

Korten får ni sen

Nu har jag precis kommit hem, jag har varit ute med Cassandra och tagit en massa kort :) men korten får ni i morgon! ;) Jag är jätteglad eftersom jag har fått jättemycket färg! okej, nu ljuger jag. Men lite färg har jag fått, det syns att jag har solat :D jag är röd på bröstet. Sen har jag en "vit bh" på brösten! :D Uppdaterar i morgon, puss

jag vann! :D

wiiho! jag vann det här härliga nagellaket från elin! :D Jättekul eftersom jag aldrig har vunnit någonting förut!


i walking on sunshine!

Fan vad det har varit bra väder idag! :D I skolan gick vi och köpte glass, sen var vi ute på alla raster!! Härligt! Efter skolan gick jag till Cassie och solade med henne, jag har faktiskt fått lite färg. :)


bloggtävling - presentkort!

Jag är med o tävlar om ett presenktort hos enbbloppis.blogg.se, gör det du med!

Petter gästbloggar

jag gillar porr :-) Japp, älskar det. Nån som vill titta med Mig?

shake it baby shake it!

Nu har jag precis kommit hem från dansen :) Fan vad jag inte kan skriva, först skrev jag : sängen istället för dansen, sen skrev jag dansken iställer för dansen! haha, men nu ska jag sova! Nybäddat - love it!

sims 3!

Woho! Ella kom in på mitt rum och bad mig att hjälpa henne att installera Sims 3 igen, det var så länge sen någon spelade så det var av installerat. Fattar ni hur sugen jag blev på att spela då eller? :D hihi min kväll är färdigplanerad nu! Ella lär ju inte få spela någonting förns jag har gått till dansen ;)

18:45 - 19:30 spela sims!
20:00 - 21:30 dans!
21:45 duscha, sen sova! det behöver jag,



Ny blogg till tävlingar?

hm, jag funaderar seriöst på att starta en ny blogg till bara tävlingar :p det blir ganska många inlägg om olika tävlingar kanske inte så kul att läsa? :)

jaja här är middagsplanerna tills på lördag kanske (?) :


Now this is my life my friend!

Snart jag jag iväg på sång :) just jag sjunger "This is my life", jag gillar inte låten så mycket men den är ganska kul att sjunga! :) sen ikväll blir det dans, det är lite tråkigt eftersom att cassie inte kommer -.- jaja, jag ska dit i alla fall :p jag behöver faktiskt träna på dansen! Jag och Cassie ska göra ett "hopp" tillsammans också och det behöver vi verkligen träna på, men cpungen är ju sjuk :( men v i får väl ta det någon annan gång, ehh om vi hinner uppvisningen är på söndag, wish me luck? ;)

drömmar

Update, jag vaknade tidigt i morse också :s och nej jag hade inga problem med att gå upp ?.. Vafan är det med mig?

Hehe och föresten jag är nog liiite beroende av one tree hill tror jag ;) jag drömde om det i natt, och inte bara en gång heller ;) jag vaknade flera gånger och bah; " neeeej! det var en dröm.. " haha!

Jag försöker sätta på mig örhånhen men det går inge bra för jag är rädd att mina naglar ska kladda eftersom jag precis målade dem! Så det får vänta, jaja jag uppdaterar när jag kommer hem! :)

Det här är seriöst min förebild! ;) HAHA

Design!

Jag håller på att göra om min blogg, men det går inge bra så det tar vi i morgon eller nåt :p får se om jag skulle vinna tävlingen om designen isf behöver jag inte ens fixa om :p aja nu ska jag lägga mig, puss.

(Klicka)



bloggtävling - smycke!

Jag är med och tävlar hos Jennifer om ett valfritt smycke! :)


bloggtävling - blus!

Jag äed med och tävlar Novaqueen hos om den här söta blusen, hoppas verkligen att jag vinner det skulle vara kul ned en extra present till min födelsedag! :)

pigg :s

hm, det här var konstigt! när jag vakande i morse var jag jättepigg! Jag kunde verkligen inte sova igår (jag låg och spelade mobilspel, jag har faktiskt blivit skitbra på mitt spel!) så jag har bara sovit typ 6 timmar, jag som brukar behöva 12 timmar typ? ehhh,, nej inte 12 kanske med iaf 10 :p fast nu börjar jag känna mig lite trött ändå..

Ser fram emot på lördag, det ska bli kul! :)

bloggtävling - hudkräm!



Jag tävlar hos Grynis.blogg.se om en Baby body cream från Estelle & Thild!
Tävla HÄR!


bloggtävling - ögonskugga + länkning!

Tävla hos Lizette, avslutas 24/4

sova

nu ropar sägen på mig som Cassandra brukar säga ;)

Drinkar till mitt "kalas" (?)

Hm, jag funderar på vad vi ska dricka när jag fyller år, här är några olkia sorter! Alkoholfria såklart! ;) Nu behöver jag lite hjälp! vilken verkar god? Tänk på vad som är i också, inte bara hur dom ser ut ;)

one tree hill

nej nu ska jag ta och kolla på one tree hill! :)

Photoshop!

Jag ÄLSKAR photoshop!! Det är jättekul att hålla på med, jag kan ju inte påstå att jag är så jättebra på´t men det är så kul att "leka runt" med alla saker man kan göra :D

två bilder på min mage med solnedgång i bakgrunden! :) ... jag vill ha sommar! ...

bloggtävling - fotografering!

jag är med och tävlar om en fotografering HÄR!


bloggtävling - gratisbio - presentkort!

Tja jag är med och tävlar om ett presentkort HÄR! Var med och tävla du med! ;)

Djuren gillar våran tomt?

Titta vilken sötnos som var på våran tomt idag när jag kom hem!! :)

Den här fasanen gillar våran tomt också, den kommer till oss hela tiden!

Nu är det fan vår!! :D

Jag sjunger :$

Uuuh jag har inte sjungit upp sådär på jättelänge, så ni kan ju tänka er hur nervös jag var? ;)

bloggtävling - armband!

Jag tävlar på Sheeskake om smycken från Aldora.se.
Avslutas 13/4 kl.23.00!


bloggtävling - GILLETTE-KIT!

Jag är med och tävlar om ett gillette-kit hos Agnelicious, avslutas mellan 12-16/4

bloggtävling - valfritt smycke!



Jag är med och tävlar hos Piffa och Puffa, avslutas 15/4

bloggtävling - presentkort!

Jag är med och tävlar hos Daniela om ett presentkort!

bloggtävling - design!

Jag är med och tävalr på Sussisliv och tävlar om den här designen, jag är så trött på min + att den här var fin! :)

Löshår.

Just niu sitter jag vid Fannys data och väntar på att hon ska tvätta ur färgen i hennes hår. Jag har prövat hennes löshår och nu har jag fan bestämt mig, jag ska "klistra" in löshår ;) hehe nej men jag vet inte vd det heter :p här kommer bilder på mig i hennes löshår!
(Klicka på bilderna för större format!)

Fanny,

Ska dra mig till Fanny och färga hennes hår nu :) Får se när jag kommer hem ikväll och vad vi ska hitta på osv! Föresten jag har varit ute och joggat idag med Fanny också ;) Nu ska jag fan satsa på snygg kropp tills i sommar!

Den här bilden har jag lagt in på mig och fanny förut men jag är typ kär i den,

vi ser ju så glada ut! :)


bloggtävling - OPI och MAC!



Tävla hos Mellan Yta och Djup, avslutas 14/4

bloggtävling - Palett!

Jag är med och tävlar om den här paletten från Kosmetikan.se!
Tävlingen är hos Millah!

bloggtävling - 1 set från Maybelline!

Jag tävlar hos BELZA!




bloggtävling - hårförlängning!

Jag är med och tävlar om hårförlängning hos Therese, hårförlängningen kommer sättas i av Frisör center!


bloggtävling - plattång!


Tävla hos Linda, avslutas 20/4.

bloggtävling - presentkort på HM!

Jag är med och tävlar om ett presentkort på HM hos LUCAS på 200 kr!

bloggtävling - läppglans!

Jag är med och tävlar HÄR om ett eller två läppglans, jag fattade inte riktigt! :p
Hon lottar ut vinnaren 4/5! :)


bloggtävling - läppglans!

Jag är med och tävlar HÄR om ett eller två läppglans, jag fattade inte riktigt! :p
Hon lottar ut vinnaren 4/5! :)

bloggtävling - presentkort på 300!

Jag är med och tävlar om ett prisentkort på 300 hos Frisör Center jag hittade tävlingen hos BELEZA!

bloggtävling - klocka!

Jag är med HÄR och tävlar om klocka i valfri färg! :)

bloggtävling - löshår!

Jag är med HÄR och tävlar om löshår!

bloggtävling - armband!

Jag är med och tävlar om det här superfina armbandet som finns HÄR!

Every now and then I fall apart,

Jag vet inte vad jag ska skriva, jag vill skriva av mig men det finns inte ord som beskriver min känsla i magen, eller klumpen i helsen. Jag saknar mitt gamla liv, det var perfekt.. Vad var det som var fel med det? varför dög det inte? Varför ska jag alltid ha mer? Jag önskar att jag kände någon som visste allt, någon som kunde berätta vad som var rätt och fel vad jag skulle och vad jag inte skulle göra. Jag är tom, något saknas och jag ska inte ge upp förns jag har hittat biten som saknas. Jag ska försöka vara stark, jag ska inte falla isär. Jag önskar bara att det fans någon som kunde förstå allt, folk bryr sig mest om sig sjävla. Det ända de flesta vill är att veta felet, bara för att de är nyfikna inte för att de egentligen bryr sig. Ibland vill de inte ens veta de bara går, jag försöker prata men de bara går iväg. Jag skyller inte på någon, jag lägger lätt skullden på folk det är inte meningen, jag blir lätt sur. Det är för att jag går igenom en tuff period som aldrig verkar ta slut. Jag undrar hur allt kommer gå hur det kommer sluta vad som kommer hända. Jag skrev inte det här för att jag vill ha en massa uppmärksamhet eller frågor, bara för att jag vill skriva av mig och lite för att veta om någon bryr sig.'

Jag har för mycket fritid!

Hoho jag tror att jag har börjat fått för mycket fritid! :p andra gången jag uppdaterar idag likosm, hm men det är bra kanske? :D eller inte alls iofs för jag har inte så jättekul just nu.. Jaja, jag ska iaf dansa ikväll och det ska bli kul :D det var 2 veckor sen senast. Fast  nu behöver jag gå och hitta kläder att ha på dansen ikväll, vi ska ha med allt som ska andvändas på uppvisningen. Jag har inte koll på vad jag ska ha på mig än men snart så. Tjaråå!

Två bilder från idag, vi åkte upp över globen med farmor och farfar!

Jossan, jag och Ella!

Den här bilden var mycket finare i litet format x)



kladdkaka!

Just nu sitter jag och väntar på att min kladdkaka ska bli klar :) Jag är barnvakt också, usch jag känner mig vuxen :( det är inte alls bra, jag plockade liksom precis ur diskmaskinen och satt in en kladdkaka i spisen, lite för att göra ella och hennes kompisar glada faktiskt, och nej! såhär är inte jag! Jag ska vara ute med mina kompisar och ha kul, så ska det också bli nu framöver! :) Jag har haft en lugnt period när jag har varit hemma mycket men nu ska det bli ändring på det! :D puss

Dålig på det här, + påsken

Hm, jag suger på att blogga :)
Men jag gör det inte för att få läsare eller för att tjäna pengar på det, jag gör det för att det är kul. Jag vet att jag inte har många läsare alls, kan bero på att jag inte uppdaterar eller att jag bara är tråkig i bloggen, jag vet inte men när jag skriver tycker jag att det är kul och det känns som om det kan vara så att jag har några som läser och och tycker om min blogg.

Jag hade planerat att jag skulle blogga om påsken och visa lite kort men jag ahr skutit upp det, så nu kommer det - *äntligen*

Påskmiddag!

Påskkärring!

Ägg!

Ronja!

Påskägg av mormor!

@Farmor

Just nu sitter jag hos farmor och väntar på att få åka hem, jag visste liksom inte ens att vi skulle hit först men jag bestämde med en massa kompisar att vi skulle ses men nu måste de vänta ju! -.- jaja, vi kommer ju hem ikväll i allafall!

Usch farmors skrivbord är skitdrygt att skriva på, alla knappar sitter liksom inte rätt. Jaja, jag ska inte klaga jag får likosm iallfall sitta vid datorn! Nu ska jag ner och tjata på att få åka hem igen, pappa lär ju börja bli ganska trött på mig vid det här lagret ;) eheh


tävling


Hitta snygga studentklänningar, festklänningar och cocktailklänningar på mode
webshoppen Fashionbox.se. Fashionbox har även badmode i form av bikinis och monokinis.



http://www.fashionbox.se


mimfestival bilder! :)

Det kommer en video sen också!

RSS 2.0