Glitterklänning :$

Just nu så sitter jag lägger saker i shoppingbagen på Nellys, hehe som vanligt när jag har tråkigt! Fast jag kan inte beställa någonting eftersom jag åker till thailand i morgon (då kommer jag inte kunna hämta ut det). Jag beställer när jag kommer hem istället, en sak som är väldigt tråkigt är att det finns en klänning (som jag bara måste ha!) som det inte finns så många exemplar av kvar som precis kom in på Nellys i min storlek. Så när jag kommer hem så kommer den förmodligen vara slut :( ! Hehe ilandsproblem!
Men vafan jag är fan kär på riktigt i den här! Det är såhär man gör när man inte har pojkvän, man blir kär i kläder istället!! Haha det kan man ju bli ändå, men jag är i alla fall inte otrogen! ;)
Glitter Dress SEK 299, Club L - NELLY.COM

Jaja jag skriver när jag kommer hem och då lägger jag även upp en massa bilder! :D
Avundsjuka? I would be! ;)


jag längtar tills..

Nyår!!!
Nu är jag riktigt sugen på att beställa hem en klänning från Nelly till Nyår, vilket är dumt eftersom det kommer att hänga i min garderob och sen kommer jag tröttna på den och köpa en ny. Jag har bestämt att jag ska vänta till December i alla fall, det kommer nog bli så att jag beställer både skor och klänning från Nelly.

Chiffon Bandeu Dress SEK 479, Elise Ryan - NELLY.COM


Zip Dress SEK 499, Qed London - NELLY.COM


Kate Perry Dress SEK 599, Only - NELLY.COM


Jag längtar tills..

Nyår!!!
Nu är jag riktigt sugen på att beställa hem en klänning från Nelly till Nyår, vilket är dumt eftersom det kommer att hänga i min garderob och sen kommer jag tröttna på den och köpa en ny. Jag har bestämt att jag ska vänta till December i alla fall, det kommer nog bli så att jag beställer både skor och klänning från Nelly.

Chiffon Bandeu Dress SEK 479, Elise Ryan - NELLY.COM


Zip Dress SEK 499, Qed London - NELLY.COM


Kate Perry Dress SEK 599, Only - NELLY.COM


he-he

Haha sötnosen då! :') jag dör lite granna här borta.

Oh think twice, it´s another day for you and me in paradise...

Den här sjunger jag på sången just nu och det ska framföras i långsjö matsal på tidags klockan sju. Det är bara att komma om ni vill! :)

Spola fram till ungefär 0:40, den är seg i början!

En kam och hårspray!



haha sötis! :)

partyparty!

Tja, igårkväll var jag hemma hos Biina. Vi hade jätte kul fast jag var rätt trött så jag bad pappa hämta mig (jag skulle egentligen sova där). Vi körde charader, drack gott och hade det jättetrevligt helt enkelt! Här kommer lite bilder från igår! :)

Ringar!

Hej :) jag sitter i skolan och har Svenska fast vi har ingenting att göra. Jag hade ntänkt visa 4 ringar som jag köpte här om dagen :) Love them!


Bildbomb från min iphone!

Av någon anledning så har jag inte lagt upp dom här bilderna.
Hehe kan vara för att jag inte har orkat lägga in dem på min dator!

Bild på lisa från ett av bröllopen vi jobbade på i somras!


Jag sama dag som bilden ovanför på lisa!


Karwan, fett skön kille!


Gammal bild på Hanna Fanny och mig!


Jag Lisa och Biina!


Jag och Cassandra från i somras!!



Jessica!


Lina Idol-Linda och jag i gamla stan! jag var tvungen att sätta en svart prick över mig! hemsk bild!


Jag på kräftskiva!


Cassie och Biina från kräftskivan!


Jag träffade Daniel och några andra från min förra klass på bussen här om dagen och då kom vi på att Daniel är fan lite smått lik Justin Bieber!


Så avslutar vi med en bild på Bella och Alex från när vi var och fikade för ett tag sen!

Puss!

Freeeeeeeeedag!

Jag funderar på att vara hemma ikväll och inte göra någonting, för jag är så himla trött eftersom det blev lite sent igår så jag har räknat ut att jag har sovit ungefär 3 timmar! (Y) det känns inge bra men det funkar ganska bra att vara i skolan ändå, ciao!

Bakat tårta med Fanny!

Jag kom precis hem från Fanny, vi har bakat tårta eftersom hon fyller år i morgon! mycket mysig kväll med en massa skratt! Jag har verkligen saknat henne!
Bild på mig och Fanny idag! - Klaga inte, vi bjuder på den!


Såhär blev våran chokladsås innan vi kom på att vi hade läst fel på mjölk och mjöl så vi hade tagit mjöl istället för mjölk, ibland får vi verkligen till det !! ;)
Efter att vi hade haft i mjölken, Den blev riktigt äcklig! hehe det kan bero på att vi hade i mjöl! Men vi skulle bara skriva med den så vad spelar det för roll?
Tadaa!! Såhär blev det! Mycket fint måste jag säga! Hehe lite smått överdekorerad kanske? ;)
Bilderna är tagna med min Iphone satt det är inte bra kvalité alls men i morgon då det är Rimbo marknad så tar jag med mig min systemkamera om jag orkar, annars så lånar jag väl mammas och pappas eller något! :)
pussssss, <3



Just nu..

tja, snart så ska jag iväg på dans :) vi får se om det är kul nu efter att cassie och biina har slutat, men det tror jag nog.. kanske :)
I morgon har jag ledigt, jag funderar på att gymma och ha en mysdag med ansiktsmask osv, det låter mysigt :)
Jaja vi får se hur jag gör! Nu ska jag kolla på Den rätte för Rosing :) sen dans! puss

17 månader kvar!

Jag är så jävla taggad på att fylla 18 år! Nu är det ungefär 17 månader kvar och jag har redan börjat planera, jag funderar på att ha en lokalfest. Fast om jag har det så kan jag inte gå på krogen och det är ju inte så kul. Så jag ska nog förkröka med de närmaste och sedan dra ut på krogen! kuuuuul! Sen så har jag och Jpssan bestämt att vi ska ha en systerkväll på krogen när jag är 18 någon gång, det ska också bli kul!
Jag ser bara fördelar med att vara 18 år! :) whohohoohoh :D
(Ända fördelarna med att vara 18 handlar inte om alkohol)

RSS 2.0