Vinn gratis presentkort på Gina Tricot, H&M på upp till 1000 kr - helt gratis!

Hej, jag blev just medlem på en sida http://www.gratismode.se/?c=27485 . Bli medlem på den länken :) Då kan du vinna presentkort osv ;) Hahah jag orkar inte skriva ett bra inlägg nu. Så hejdå. Alltså : http://www.gratismode.se/?c=27485 !!!!

P.S, det är samma länk.

Hejdå hare bra // jojjo <3

Jag vill tro på tomten!

Hej. Det låter helt konstigt om man bara säger "jag vill tro på tomten!" Men tänkt såhär, jag får aldrig riktig julstämning längre.. När jag tänker på det så var det nog när jag var liten jag hade riktig julstämning sist! Alltså när jag trodde på tomten, aja nu ska jag lägga in några bilder.. Juste först måste jag säga vad jag fick i julstrumpan, jag fick en bok :o aja, den kanske är bra ;)

Pepparkakor!<3

Julgranen! <3

Advetsljustake! <3

Julstjärna! <3

Choklakalender! 24 luckor öppnade! <3

Julstrumpa


God jul // Jojjo ^^ <3


En dag kvar ;o

Hej, imorgon är det julafton, det känns som om det var 1 Advent igår ju! :O FAn vad fort det har gått. Men iaf jag och Josse har kollat lite på julklapparna. HÖHÖ ;) Vi är busiga vi, menmen vi hittade en låda med ganska dåliga saker i.. Hoppas att det är den vi får på morgonen för man får ju alltid bättre saker på kvällen. Aja, i morgon åker vi till mormor och morfar. Vi kommer väl kasnke vara där till 14:00 så kan vi kolla på Kalle Anka kl 15:00. Haha, jag gillare! ;)





Hejdå // jojjo

Filmdag med Storasyster <3

Hej, idag har jag haft en mysig dag med min storasyster Embla :) Det skulle varit kul om min andra storasyster Linnea oxå hade vart med. Igår var vi på punkten igen vi åt tårta drack glögg och kollade på filmen från Punktenfestivalen. Det var mysigt, höh jag låg på Embla hela tiden.. MYYS! ;)

Hejdå ni söta som kollar min blogg, (inte så många menmen haha)

Luciatåg igår tror jag (?)

haha, jag vet jag skrev ett inlägg nyss men skit samma. Igår jag var luciatåg i skolan, jag Embla och Linnea sjöng tre låtar tror jag. En gick skitdåligt, för vi skrattade typ igenom hela låten ;) hahahaha. Men annars gick det bra tkr jag.


En bild på mig Embla och Linnea :) <3333

Show!

Hej, idag var vi på långsjös show med skolan. Det var ganska kul tycker jag, Hanna, Frida och Sofie dansade och det var många som sjöng också, sen var det en teater också lixom. Ibland var en ganska tråkig och ibland var den bra. Den kommr bilder sen för jag tog kort med Hannas kamera och jag hade inte min med mig så jag har inga bilder från showen på datan.

Hejdå // Jojjo <3

Luciatåg + punktenfestival


Hej.
I fredags var jag på min lillesyrra ellas luciatåg, hon var lucia men igentligen skulle hon ha vart tomte med skägg, men det fans inget skägg hemma. Det var i alllafall väldigt gulligt!

Här kommer en bild från luciatåget:



Igår (lördag) var det punktenfestival, det var många band och en soloartist som spelade, det var ganska trevigt där tycker jag. Jag och Emma var konfransiärer hela kvällen, det väldigt stressigt då och då. Men det löste sig alltid.
Haha jag kom på en sak till, de som jobbar på punken hade fixat ett luciatåg också, ;) det var ganska kul faktist.
 
Här kommer lite bilder från igår:

Jag och Emma, (Konfransiärer)


Några dansade när jag och Embla sjöng ;) haha!


Några tjejor som sjöng ^^


Linni när hon sjöng och spelade gitarr :) Skit-duktig är hon!


"Koncenrtationsvårigheterna" (tror jag)


"The Junkies" tror jag ;)


haha, punkarna var galna ;o


Johan Hjalle Emil och Henke.


The suprise! PUNKENS LUCIATÅG!! ;)

HAHA, lucian ;)


PUNKTENFESTIVALEN!




Stäningen efter var ju inte så kul /: det var nån som typ hade brytit näsbenet så det var blog på golvet, inne på toan var det blod på hela spegeln och handfatet och blodpapper i toan.. Sen var det blogpapper där atristerna var när de inte spelade.. Här kommer bilder från städningen:



Jojjo älskar sina bästa vänner Embla och Linnéa!!

Jag måste bara skriva lite om mina BÄSTA vänner!! Ni är verkligen underbara, Ni finns alltid där om jag behöver er.. Ni är underbara ni är de jag kan lita på till 100% asså jag vet inte hur jag ska förklara hur mkt jag älskar er, det går inte med ord!! Ibland bråkar du och jag Linnéa, men det är väll något som bästa vänner gör i mellan åt? Om ni skulle lämna mig vet jag inte vart jag skulle ta vägen? /: Men jag hoppas att ni aldrig lämnar mig? Ni göra mig glad! JAG ÄLSKAR ER!!  

Storesyster : Linnéa <33
Storesyster : Embla <33
Lillesyster   : Jojjo (;


Embla
+
Linnéa
=
Jojjo


Snö bilder, lite försenade :p

Jag tog några snöbilder när snön var här, här är några bilder från typ förra månaden.








Hör bråk och vänskap ihop?

Hej, idag har det hänt, massa tråkiga saker. I morse första rasten gick jag Embla Linnea och Carla tll hagen och köpte godis, då hände det lite saker.. Då kändes det som om jag inte fick ha mina egna åsikter när och Linnea pratar. Såklart ville inte jag backa så tillslut blev Linnea typ irriterad på mig, så hon blev sur på mig och ignorerade mig, det var inte så kul.. Jag frågade en gång först om hon var sur på mig då svarade hon inte. Sen frågade jag vad jag hade gjort och fon fortsatte ignoreara mig så jag struntade i det. Lite senare på dagen när jag hade slutat fråga vad jag hade gjort och skit, kom hon fram till mig och sa "Du får inte vara sur på mig Jojjo" Då sa jag typ "men du är ju sur på mig, så då måste jag få vara sur på dig med!" Då började vi bråka igen. Då gick jag hem, jag sa till Kurre att jag hade ont i huvudet. Då kom det massa sms, menj ag ska inte skriva vad det stod i dom jag pallar inte. Sen ringde hon mig och då blev det bara värre, så jag la på. Sen kom hon hem till mig och då pratade vi ganska länge och hon tjatade på mig att hon tyckte att jag skulle till skolan igen. Så jag gick med henne, och nu är allt bra igen ;p jag var med Linnea och Embla efter skolan sen.

Hejdå hare bra / jojjo


RSS 2.0