midsommar,

Igår hade jag verkligen skitkul! Jag var på fest hemma hos Babben, jag hade tänkt ta ett midsommardopp också men det hann jag inte. Eller jo jag skulle ha hunnit om jag ville men nu var det så att när jag kom till Sandbanken då hade redan alla badat -.- satt det blev inge bad för mig, tur var väl ändå det! Förstår ni hur kallt det hade blivit om jag hade badat?!


pöss

helt onödigt inlägg men, just nu..

..Sitter jag och äter lunsch typ, det blev kykling och ris för min del! :) Jag bloggar endast nu för at tjag väntar på att mina avsnitt av the oc ska bli klara, förra avsnittet slutade med att Merissa sköt trey :o:o:o:o, nu är jag ju sjukt nyfiken på vad som händer efter. 7 min kvar nu!


We No Speak Americano!

Nu ska jag sluta med det här med att stänga ner min blogg och greja.
Just nu sitter jag på lisas rum och väntar på min buss!
Lisa ligger och sover, vilket jag också skulle behöva eftersom det inte blev något av att sova i natt knappt!
Men jag ska inte sova för jag orkar inte har problem med att somna i kväll sen satt.
Min buss går 17:30 härifrån, sen ska jag ta 18:30 bussen från Norrtälje till Rimbo, när jag har kommit hem ska jag tjata på min mamma och Ella att vi ska åka till koludden, köpa lite god mat och grilla där eller nåt.
Det skulle verkligen uppskattas av mig! Hehe, jag känner verkligen för att bara ta det lugnt och vara helt osminkad och bara chilla, sen så kan min pluttinutt sova med mig! :)

Jaja, igår grillade vi i alla fall hemma hos Lisa, supertrevligt var det!
Min absoluta favoritlåt, så jävla skön! Det är ett måste att det är den här versionen, annars suger den.

jag vågade!!

Hihi jag trodde faktiskt att det här skulle vara skit läskigt! ;) Men det var fan inte läskigt alls nästan.. Eller jo när man kollade ner! Men riktigt kul var det faktiskt! :D Vi har föresten haft rörelsevecka i skolan nu, sista dagen (idag) så var vi på telefonplan och klättrade! Här kommer lite bilder:





När vi hade klättrat klart så gick vi runt på "stadvandring" till tunnelbanan ;) hehe det var ju jääättelångt! Fast jag och Fny stannade kvar i Sthlm och shoppade, fast sen fick Fny åka hem själv eftersom jag skulle på studentskiva.


Kolla i bakgrunden på den sista bilden! JAG VILL OCKSÅ TA STUDENTEN!!


Fny och jag inne på Cubus :)

bildinlägg = roligt inlägg!  ;)

RSS 2.0