torsdag

Tjobreh! ;) idag är jag på riktigt bra humör, jag har vart överspidad hela dagen och jag blev inte lugnare av emma heller ;D haha vi har haft sjukt kul och sjungt för fullt här på mitt rum hela dagen och lekt med kondomer, jag vet vi är skit mogna!! Jag har iaf haft en toppen dag :D ikväll ska jag träffa Emma igen vi ska fixa lite grejor, pusspåer!

Jag måste bara säga att jag tycker riktigt synd om Cassandra eftersom hon har fått tandställning, absolut inte för att det är fult (jag tycker inte att det är fult så) men för att hon har så ont! Hon har fått blåsor i kinderna och sen spänner det ju såklart!


uschuschusch, Stackare!

Subway + CSI Rimbo.

När jag och Cassie var påväg hem från gymmet idag skulle vi kolla öppettiderna på subway som skulle öppna imorgon, då såg vi att det redan hade öppnat :D haha Rimbo börjar fan bli stort "CSI RIMBO" och SUBWAY ;) hahaha, men det är faktiskt najs :D





Jag hade utveklingssamtal idag också föresten, det gick bra så jag fick blommor och choklad av min kära pappa :) slurp!




Gårdagen :)

Den var riktigt kul igår :) jag var spiknykter men jag dansande som fan iaf :D fast eftersom det var äckliga människor som snor saker på festen så försvann det lite saker och gick sönder en hel del -.- usch jag HATAR folk som snor! Sen spårade det lite också tyvärr :(

Pigga jojjo.

Jag känner mig super duktig nu, jag är redan uppe och klar. Idag ska jag på gymnasiemässa i älvsjö tror jag det heter. Jag sitter och väntar på att Cassie och Fanny ska komma hit så går vi till bussen tillsammans sen, bussen går 8 och jag ska hinna köpa endagskort också innan så jag får hoppas på att dom inte segar.

Föresten så slog jag in min kamera igår, (jag ska skicka in den på lagning) man vill ju kunna ta fina bilder i jul osv. Fast vi får se när den kommer till posten, jag brukar vara ganska seg på sånt här.

Ja det där är min pappa -.- och ja han är typ inne i en 45-års kris. För ett tag sen fick han för sig att han skulle skaffa skägg och igår kom han fram till mig och frågade mig vart vi hade våran hår gele, sen gjorde han back-slick -.- haha vi får hoppas att han inte börjar gå runt med det. Man vet aldrig med honom..

Myspysdag.

Tooppen dag måste jag säga :) Dagen började med skola vilket itne var så jättekul kanske.. Efter skolan tog jag bussen till Norrtälje och träffade Madde :) Jag hade till och med busskompis, kan det bli bättre liksom? :D Jag och Madde tog en fika och satt kvar riktigt länge inne på Hörnan (ett kafé) Sen ringe Jossan mig och sa att hon, Johanna och pappa skulle äta på en resturang i Norrtälje så jag hänkade på dom såklart. Det blev pizza och cola, sen efter fick vi gratis glass av resturangägaren bara för att pappa har tränat hans dotter i fotboll när hon var liten :) Vi fick gratis glass när vi åt där sist också ^^ och det är ju ingen dålig glass heller, den är skiiit god! :) Här har ni två bilder på glassen!
(Klickbara bilder)

Veckans låt! :)

usch

Idag har jag vart i skolan, det har vart en ganska chill dag :) på sista lektionen hade vi Tyska, det var ju cptråkigt men vi fick iaf sluta tidigare :D Våran tyskalärare orkar inte riktigt med min grupp så därför får vi alltid sluta tidigare. Jag ska gå ner till långsjö på sånglektion snart, sen ikväll blir det gymma med Cassie och Fanny :)

btw visst "älskar" man sånna här killar? -.- usch säger jag, vafan vill dom?
Jag skrev ändast med den här killen för att jag kände igen honom, jag svarar aldrig på randoms annars.

HAHA

Den var tvungen att vara en miniatyr satt man skulle kunna se hela annars var den för stor (Klicka för större)


Lanet

Lanet blev kul som fan tycker jag :) hela helgen blev lyckad, i fredags var det fest hos jonas så jag var sär sen på lördagen var det ju lan här och idag (söndag) har jag och biina kollat på film och sovit :) sjukt kul helg! Massa skratt!

Laanbrudar!

Just nu sitter jag med Fanny, Biina och Madde :) Cassie gick precis hon skulle väl träffa Jocke eller nåt, eller jag vet inte men jag tror så. Vi lanar så det lär bli åtminstone ett inlägg till under natten.. Eller vi får se om jag pallar ^^

Gårdagen spenderades hemma hos Jonas det var lite folk där, riktigt lyckat vvar det faktiskt :) Här kommer bilder:

PUSS!

studiebesök

Idag var jag och Fanny på pappas jobb :) vi fick en rundtur av en tjej som hette Hanna. Hon var verkligen skitsnäll eller det vi märkte av henne var bara bra saker typ :) Men vi fick höra av några tjejer att hon kunde dampa loss iblnad, men det var typ om man inte skötte sig. Vi fick även se lägenheter som vi skulle kunna bo i om vi började där, det var två tjejer som visade oss deras lägenhet den var mysig. När vi kom dit satt vi i deras kök och drack te :) dom var iaf jättesnälla! Jag kanske börjar på det där gymnasiumet.

Fördelar:
- Studiepeng (475 kr i månaden + studiebidrag)
- Garanterad utlandskänst i två veckor
- Studiehem (lägenhet)
- Garanterat jobb på sandvik derekt efter gymnasiumet
- Många möjligheter efter gymnasiumet
- En jacka ;P
- Egen data (till studier)
- 5 veckor sommarjobb per år

Nackdelar:
- Långa dagar
- Bara vara hemma på helgerna (Fast det är både för-och nackdel)
- Jadu..


Jag tycker att det verkar väldigt bra måste jag säga :)


lussebullsbak

Åh idag har jag bakat lussebullar! :) När jag gjorde det lyssnade jag på julmusik och mös, nu känns det verkligen som om det är jul snart. En sak som är riktigt dålig med att börja med julen tidigare än andra är att man äter onyttigt julgodis, lussebullar och pepperkakor osv under en längre tid. Det är ju det jag försöker att inte göra (A) menja, det går inge bra med att äta nyttig mat för mig..

Fannybus,

(Jag bloggar lite när jag känner för det så att ni vet. Jag lägger inte ner bloggen men när jag inte har nåt att göra skriver jag ett inlägg, så det kommer väl lite då och då.)

Idag har jag och Fanny gymmat! :) Vi var "jätte"-duktiga på gymmet tycker jag, väldigt seriösa måste jag säga :D och vi är också väldigt duktiga så när vi gick ifrån gymmet gick vi till miami och beställde pizza. När vi var klara (mätta som fan) gick vi förbi pressen och köpte en påse godis var :o hahahahahah säger jag bara, vi är så jävla bäst! Nyttiga som fan, när jag i vanliga fall har gymmat känner jag mig värsta duktig men nu känner jag mig bara fet!


Lyssna vad mina klasskompisar är duktiga : www.myspace.com/spankingares :)

FREDAG!

Yeey! I morse kom jag på att det är Fredag! :D *Happyface*, idag ska jag till mina kusiner och fira Lina som fyller 20 :) Grattisgrattis! Nu SKA jag ta en lugnt helg har jag bestämt!! I morgon ska jag träna med Cassandra tror jag. Om hon nu inte vill förlja med så tar jag med min syster helt säkert! Hn går nog med på´t :) Igår var hon jag och jag på "Keeboxning" vet inte hur det stavas men det blir nog skit bra! :)

Åh jag hade världens mysigaste dröm i natt!! Var bara tvungen att skriva det. Jag trodde verkligen att det var verklighet och sen kommer mamma och väcker mig :( fan var sur jag blev -.- PUSS

Låten!! <3


masker

Idag i skolan gjorde jag klart min mask :D haha den blev rikgit fin!! *HOST*. Den har skägg och ska ge känslan av Guden Zeus (sevs uttalas det för er som inte vet) här kommer lite bilder:

(Bilderna är klickabara)

Min mask (halvklar)

Emma med sin mask på (Den ska ha solstrålar runt typ)

Det snöade idag :D Snart är det jul :DDD

Jossan bangar.

När jag gick ner till Jossan och skulle spela TV-spel med henne satt hon vid datan med Josse -.- Så det blev inget Tv-spel.. Hon som nästan hade lovat!!! Jaja, istället för att spela med henne gick jag och satt på mig två ansiktiskmasker (inte samtidigt), sen tog jag en riktigt lång och brännande dusch :) Så jag är nöjd i alla fall. Jag ska nog tvinga henne att spela TV-spel med mig i morgon istället för det var länge sen jag gjorde det nu :o fast bara om jag inte har något annat för mig (A) PUSS!

Nystart!

Sådär länge kunde jag vara utan bloggen ;) Men jag måste erkänna att det känns ganska tomt utan bloggen för det var liksom en vana det tog tid ju :) och när man sitter hemma på kvällen och har inte så mycket att göra är det ganska underhållande :D haha, nejmen jag måste bara säga att jag saknar Janina Söderlund som en jävla apa!! Hm, nu måste jag tänka när träffade jag henne senast? Det var nog inte så länge sen men det känns som i alla fall! :o jaja, hon är sjuk så jag MÅSTE träffa tjejen när jag blir frisk :)

Jag tycker i alla fall att ni ska gå med här : http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=50374 (A)
Jag är ganska nära ett presentkort och när jag liksom ar hållt på med det där så är det inte bara att sluta :p


Nu ska jag i alla fall gå ner och spela TV-spel med min storesyster.. Hon vet nästan inte om det än men hon blir nog skitglad! :D haha, jag frågade henne igår om vi kunde ha myskväll och då sa hon i alla fall ja! Så nu har hon helt enkelt inget val ;) PUSS!



RSS 2.0