nu lägger jag ner bloggen.

ja ni fattar :p

Dagen..

.. Har vart bra faktiskt :) den började som sagt med att jag, pappa, jossan och ella åkte in till täby och shoppade. Sen när vi kom hem gick jag till Kentas och träffade Janina, Viktor och Hampus :) Sen åt jag och sen fick jag skuss av pappa till Viktor igen så träffade jag dom en stund till, sen skulle Viktor och Hampus spela påker med några andra så jag och Biina åkte med dom in till Rimbo sen gick vi hem ^^ eller vi var ute ett tag och chillade det var faktiskt riktigt mysigt :) Sen drog vi till Adde en stund. Kort sammanfattning ;) PUSS!

Johanna <3 Uggs!

Dagen började med att vi åkte in till Täby, det blev frukost på donken :) haha det var verkligen typisk amrekansk frukost ;) jag har aldrig ätit frukost på donken förut men det var gott. Sen letade vi jacka och skor jag hittade både och, *skööönt!*, jag orkar inte lägga in bilder på det så jag tar bilder från google.
Hittade ingen bild på vad jag åt på donken, men det såg iaf ut som en munk :p haha, det var tomat, ost och nån gegga i :p haha det låter skitäckligt! men det var ganska gott :) och jag pallar inte lägga in bild på sushi så det får räcka med uggsen och jag hittade ingen bild på jackan, men det är en svart täckjacka bara :p PUSS!


shopping

idag ska jag shoppa med min pappa och min syster :) det kommer nig bli rätt mysigt ändå eftersom vi ska äta frukost i täby och efter shoppingen ska vi kolla på bio. Jag tror att vi ska se "Flickan som lekte med elden" eller jag vet itne om den fortfarande går på bio men om den gör det så ser vi nog den :) Idag ska jag köpa jacka och skor, eller jag ska iaf leta efter nåt fint! Och man vet ju aldrig, om jag nu skulle hitta nåt annat som jag vill ha så äre väl bara att köpa det :) Det blir förmodligen middag inne i Täby också. När jag kommer hem har jag lovat att jag ska träffa Janina, jag smsade med henne igår och då bestämde vi det ^^, sen får vi se vad som händer.
Jag försöker att inte äta nåt nu på morgonen satt jag ska vara hungrig när vi kommer in till Täby men det går inte så bra eftersom jag är hungrig nu!! -.- Jag har tagit en kopp te som jag sitter och smuttar på, det är ganska mysigt och te mättar faktiskt :p jaja, jag skriver när jag kommer hem. PUSS!

Veronica Maggio

Är inte hennes låter skitsköna?! :)
Jag kan inte låta bli att älska dom.


PS

den här dagen har jag ägnat och photoshop, snart kommer cassandra hit så ska vi dra oss till gymmet tillsammans :) det känns skönt att jag ska gymma idag eftersom jag åt chips til lfrukost -.- och den här helgen har vart riktigt onyttig också :p men det har vart bra iaf :) nu ska jag gå och packa min väska sen ska jag be mamma om pengar och sen ska jag till gymmet, sktiver mer ikväll :) PUSS!


jag orkar inte..

..blogga :p

N-najs kväll.

jag tycker att det har vart en rolig kväll ikväll ni får mer info i morgon :) nu ska jag spela ett spel som jag har fastnat för i facebook, Ragdoll Laser Dodge heter det :) kul som fan, ni får bilder från ikväll så fort fanny kommer hem för min kamera är död ;p och hon har laddare till den, jag har tappat bort min (A) såklart, jag lyckas alltid tappa bort mina saker och iofs lyckas jag med allt som man inte vill ska hända :p hahahahahahah typiskt mig..



Johanna jobbar och grejer :D

haha idag har jag jobbat! ;) det gick ganska bra tycker jag, pappa sa iaf att jag var duktig (a) fast jag känner på mig att han bara sa så för att vara snäll :p eftersom jag höll på att backa på honom två ggr och sen råkade jag göra satt en sak på en traktor blev böjd också :p menmen det gick att fixa, hm juste jag har inte berättat för er vad jag har jobbat med än, så ni fattar nog inte vad jag pratar om :p men iaf jag skulle köra en traktor och hjälpa pappa att lasta ved på den, det var väldigt jobbigt måste jag säga!! och smuttsig blev jag med, fast när jag kom hem så fanns det ju såklart inget varmvatten så jag måste vänta ett tag med att duscha, pappa håller på att elda nu så jag ska ner och duscha snart :)

När vi var påväg hem tyckte pappa att vi skulle belöna oss med kexchoklad men jag tyckte att vi skulle köpa lösgodis ist, så vi gjorde det :) och jag är skitsnäll så jag var tvungen att ta kort på godiset och skicka en bild på det till jossan eftersom hon inte äter godis längre eftersom hon ska vara nyttig ;D jag måste erkänna att jag är snäll :)v Nu ska jag duscha! PUSS.

min dag idag.

Tja, det här har vart min dag, riktigt lyckad tycker jag! :D Det började med att vi fick sluta tidigare eftersom vi hade hemkunskap (bilden med en kaka, hampus, rasmus och johan på) sen gick jag och mötte Cassnadra som var hemma hos Jocke och så gick vi till gymmet, sen förljde jag med cassie och åt, sen skulle jag äta sen träffade vi Biina så hade vi en skiiiiitkul kväll hemma hos mig!! :D Det var fan länge sen jag skrattade så mycket som jag har gjort ikväll nykter. Det finns massa roliga bilder på oss på min data nu också, på en av dom ser jag ut som han den fula i "ringaren och nottredam" kom vi på :D eller jag kom på det och dom andra höll med ;D myspys kväll iaf, det kan vara bra att ta en lugnt kväll då och då. PUSS!

(Bilderna är klickbara som vanligt)
jag är osminkad så förvätna er inget fint ;)



Åh föresten! Jag skulle ju testa att färga mina ögonbryn idag också, och det gick ganska bra har jag kommit på nu. Först såg det riktigt konstigt ut, men nu ser det normalt ut tycker jag :D jag får fråga någon som inte har vant sig med det om det ser okej ut sen.

Färgar håret!

Tjatja just nu sitter jag här med färg i håret och Cassie ligger i min säng :) När jag har tvättat ur färgen ska vi hem till Cassie så ska jag färga hennes hår. Haha jag färgar mina ögonbryn också x) vi får se hur det går ;) det kommer nog blir för mörkt och dom kommer nog se jättemarkerade ut -.- jaja, skit samma :) om dom gör det så får jag väl stanna inne hela lovet :D jajuste vi fick lov idag föresten!! :D:D Och vi hade ju hemkunskap så vi fick sluta tidigare än alla andra :D det var bara jag och Rasmus på hemkunskapen idag av någon anledning :p vet inte vart alla var, eller petter och max var lediga för att dom typ hade åkt båt igår men jag har ingen aning om vart Rasmus var :p jag tror att det är alla i våran grupp :p jaja skitsamma det är inte viktigt.
Ikväll ska jag ta det lugnt! helt otroligt ;D haha nejmen det ska bli ganska skönt tycker jag! Jag har ju hela lovet på mig!! plus att det är halloween snart, får se vad som händer då! :) jag tänkte bjuda några tjejer på middag ;D haha undra hur det kommer smaka jag som ääääger på att laga mat (A) nu ska jag tvätta ur färgen. PUSS!

godnatt!

Den här blev klar idag, och nu ska jag sova med den :) PUSS

gymmagymmagymma!

Jag har precis kommit ur duschen nu, jag sitter på mitt rum i handduk och jag pallar verkligen inte gå ner och sätta på mig kläder. Jag funderar på att smörja in benen och så nu iaf, för det kan jag göra här på mitt rum :) Ja juste idag har jag och Cassandra gymmat, det ska vi göra i morgon med, Jag känner mig duktig som fan iaf!! Jag är nyttig också :D Jag ska få skitfin kropp i sommar!! JAG SKA! :)
Och föresten så ska jag ha en lugnt helg, på lördag ska jag jobba sen blir det väl myskväll eller nåt, jag ska iaf inte festa :) Det kan behövas att ta det lugnt en helg då och då känner jag :) Sen har vi ju lov också ;) då jävlar ska jag ha kul!! Usch vilka påsar det känns som jag har under ögonen :o uschuschusch!! Dom ska också bort! JAg ska bli snygg helt enkelt ;D PUSS!

Morgonblogg?

Ja typ ;) det här är konsigt tycker jag!! Jag hinner blogga på morgonen innan skolan idag! :D det ska jag försöka göra varje dag från och med nu.
Kolla lady gaga pratar svenska i början av den här videon!! Emma berättade för mig om den igår så jag var ju tvungen att kolla. Idag ska jag iaf träffa Cassandra och vi ska gymma, vi ska även börja på friskis och svettis med tanterna ;) haha men man tränar skit bra på det! Det är skitjobbigt!

Så vill jag se ut!



Victoria Secret-modellen Marisa Miller, 31, avslöjar hur hon håller formen.
Hon är en av världens sexigaste modeller för att hon råkar ha kurvorna på rätt ställen. Marisa Miller har tidigare sagt att hon aldrig skulle kunna svälta sig för att nå den perfekta modellkroppen, utan hon är en av de lyckliga med bra ämnesomsättning.
"Jag tränar och äter i princip vad jag vill. Dieter är inget för mig", säger hon.

Victoria Secret-modellen börjar dagen med en skål havregryn, två matskedar sirap, lite mjölk och skivade bananer. Som mellanmål brukar hon ta ett äpple eller en bar, samt fruktsallader med jordgubbar, bananer och päron.

Marisa Miller håller formen genom boxning, spinning och när hon är ute och reser har hon alltid med sig ett gummiband för övningar.
"Gummiband är jättepraktiskt! Det bygger upp musklerna utan att öka volymen på dem."

Pizza

Jag som skulle bli nyttig och grejer ;) haha jaja jag vet att jag aldrig skulle klara av att vara nyttig, men jag försöker att äta så lite onyttigt som möjligt bara. Träna ska jag börja med också :) haha, jaja idag har jag vart i Norrtälje med Janina först blev det UM sen gick vi till HM osv sen åkte vi hem :) när vi kom till rimbo hämtade Janinas pappa upp oss vid station så åkte vi och käkade pizza, haha vi hade ganska kul på pizzarian måste jag säga ;D
Så idag har jag alltså ätit 1 pizza, 1 coola, 1 choklad och 1 bulle som är onyttigt ;)
Jag måste bara säga att jag tycker att jag är duktig som lägger in bilder även fast min data segar sönder, den har säkert virus eller nåt -.- det skulle faktiskt inte förvåna mig!

(Bilderna är klickabara)

Promenad som vanligt

För ett tag sen kom jag hem från en promenad med cassandra, mysigt var det tycker jag :) När jag kom hem duschade jag och så, nu sitter jag här med ansiktsmask nr2, och den sak snart av :p när jag tar av den blire brun utan sol sen blir det sova för mig. Jag är trött som en get!! usch jag hatar att vara trött men det ska det bli ändring på nu. Jag ska vara pigg gämt!! haha, det kommer jag nog lyckas med (A) jaja, pusshej!
HEMSK BILD!

Spotify :D

Sådär nu har jag fixat spotify på min data. Igår när jag fick inviten av Petter (tack Petter :D) funkade det inte -.- Fast det funkade idag :) och det är jättebra tycker jag! Jag hade spotify förut men det slutade funka, så jag har saknat det ganska mycket nu asså!! Haha, och jag älskar verkligen reklamen ;) "HOST".

Idag har jag vart i skolan efter det gick jag på sång och nu sitter jag här, jag ska städa, spela gitarr, blogga och ta hand om mig idag har jag bestämt, med att ta hand om mig menar jag då att jag ska ta en riktigt lång dusch (eftersom jag inte han i morse), andvänada brun utan sol, smörja in hela kroppen och andvända ansiktsmask (två stycken) en som redan på djupet och ta bort finnar osv och en som gör hunden mjuk och fin :) så nu måste jag sätta fart för att hinna, jag måste göra ett blogg inlägg ikv också, det lovar jag :) PUSS!

Eftersom jag vet att alla inlägg blir roligare med en bild, vilken som helst så får ni en egobild på mig :p


dagen.

Imorse åkte Embla hem, så jag var tvungen att gå upp 6, för att hinna duscha och så innan arlanda, fast jag gick upp typ 20 i sju ändå (a) haha såkart, typiskit mig liksom!! jaja, vi åkte iväg 7 till arlanda sen fick jag säga hejdå till Embla :( och sen fick jag skuss till skolan och jag var där 15 min för tidigt liksom -.- usch!! jaja, i skolan idag hade vi gympa, haha våra gympa lektioner asså!! :') så jävla roliga, eller iaf nu n'r vi spelar baskett. HAHAHAHAHA! skit kul, är det eftersom ingen är sreiös liksom! Även fast jag typ hatar gympa annars är det kul. Jaja, sen efter skolan blidde det skräckfilm med Fanny och Emma, "the unborn" även fast jag såg den igår, men den var läskig ändå. Sen har jag och Fanny vart på promenad på kvällen, myspys! :D PUSSPÅER!

kvällen.

Kvällen började med att mina tjejer kom hem till mig, sen gick vi hem till DD och satt där ett tag. Jag fick massage av Embla och Hampus. Haha men för Hampus blev det nog värst eftersom han fick massera mig hela tiden (A) haha men sen skulle DD iväg så alla var tvunga att dra vidare, då drog vi hem till Erik. Ganska död kväll men det funkar :) bilder gillar vi!

(klick it!)

Embla är här :D

I förregår kom Embla till Sverige :) hon kom till mig igår, då sov hon här sen ska hon vara här hela helgen så åker hon på måndag morgon :p iiih jag är glad, jag har saknat henne som fan. Idag följde hon med till skolan och var där med mig hela dagen :) sen gick vi och träffade Madde Cassie Biina och Fanny, just nu står Embla i duschen och dom andra gick till Madde och fixade sig lite, jag ska också duscha sen ska vi äta pizza :) Det kommer vara dålig uppdatering nu men det får ni leva med ;) haha nejmen nu kommer lite kort.
(Bilderna är klickbara)


<3

Saknad, fan jag kan inte sluta tänka på dig! Jag försöker hela tiden och jag vet att det aldrig kommer bli något mellan oss men jag kommer aldrig glömma dig. Du var en del av mitt liv där ett tag och jag saknar det verkligen!! :(

you’re always in my heart
You’re always on my mind


Bilder, första snön!!

Hej sötnosar :) Igår var jag med Fanny, då knäppte vi massa kort.. Okej det blev inte så många för det var så jääävla kallt ute!! Jaja här kommer bilderna! :) fyra på mig och två på Fanny, haha det låter lite ego men det får vli skitbra iaf :)
(Bilderna är klickbara som vanligt!)





Idag fyller min lilla plutt år föresten :) hon fyller sex! Shit!! :o fan vad fort det har gått! Jag kommer ihåg när hon kom hem från BB och jag och Jossan skulle hålla henne och hon började grina för att vi råkade klämma henne :p haha så kan det gå ;) Men grattis Ella iaf!
Åhh! föresten så kom första snön idag :D jag hann inte ta kort på det för jag var i skolan och sen var den borta när jag var påväg hem! :p jaja, PUSSPÅER!

FAN VAD JAG LÄNGTAR TILLS PÅ TORSDAG!!!

tre favoriter.

Här är mina tre favoritlåtar just nu tror jag :) eller det är iaf dom jag lyssnar mest på. Jag har ingen speciel musiksmak som ni ser, jag gillar allt typ :p okej, det finns låtar jag hatar men jag lyssnar på det mesta! :)





Sorry för att jag har vart så dålig på uppdatering den här helgen men jag har itne haft tid att uppdatera helt enkelt :p jaja, nu ska jag berätta min helg; i fredags var jag och några kompisar hos hilmer, sen på lördagen åkte jag Fanny och Cassandra och shoppade fast jag hittade ingenting, jag letade som fan efter skor och jacka men jag hittade ingenting såklart, så när jag kom hem lovade jag pappa och jossan att jag ska åka med dom ist och leta jacka och skor ^^ Sen på kvällen på lördagen som Cassandra hos mig vi spelade monopol och dippade morötter och gurkor, sen kollade vi på en film och smonade idag har jag och cassandra kollat på två filmer och sen gick vi till fanny och dippade igen :D PUSSPÅER!


Trallala

Tack alla för en trevlig fredag :)



Idag har jag vart i Sthlm med Fanny och Cassandra :) mysigt! jag skulle hitta jacka och skor men jag hittade ingenting så det blir att åka in med pappa och jossan någon gång nästa vecka tror jag :) om en sak inte händer, jag kan inte skriva vad det är som kanske kommer hända eftersom det är en överraskning ;) haha det är ingen stor sak men alla får veta nästa vecka fall det blir så ^^ Idag i sthlm var det en demostration som vanligt vid plattan :p Här kommer en bild, dom där var lite läskiga!!



Snart kommer nog Cassie hit jag tror att hon ska sova här, PUSS!


Dampbilder på mig och Janina



Jag vet att jag ser ut som fan på alla bilderna men jag bjuder :D

borde komma bilder nu

Nu funkar det inte att ladda upp bilder, *suck* jaja dom får väl komma ikväll om det funkar då kommer dom, jag lovar! Snart ska jag och Cassandra gå på promenad, eftersom vi inte orkar det här med jogging så blire promenad ist för det är också bra för kroppen ^^ föresten har jag och Flisan bestämt att vi ska starta en klubb på FB som heter "vi med kulmagar" :D haha vi är för roliga om du frågar mig! Jag är hur som helst på riktigt bra humör idag! Jag vet inte varför, kanske för att jag taggar som fan! Haha nejmen jag har vart på bra humör på senaste tiden.
Idag har jag iaf vart med Janina och Cassandra och gjort lite saker! Jag och biina skulle föresten fixa ett videoinlägg för ingen av oss har gjort det någon gång förut så vi tyckte att det skulle vara lite kul så vi försökte.. HAHA säger jag det gick inge bra allls! Jaja, nu ska jag ringa Cassandra så blire promenad :) PUSSPÅER!

Marknadsbilder från Norrtälje!

Igår när jag skulle lägga in bilderna hann jag inte så många eftersom jag ville gå och lägga mig, så nu kommer dom ist :) mrnaden var mysig, det började med att jag Fanny och Cassandra missade bussen såklart ;) men så gick vi till ica ist och köpte vaniljhjärtan sen satt vi och väntade på bussen där ist :p hallå vi ni?! det låg en död mys på busshållplatsen :o första bilden är den. Och ja sen är riktig! Jaja, nu ska jag fortsätta berätta om gårdagen ^^ sen kom bussen och vi åkte till Norrtälje, på busshållplatsen träffade vi Madde och sen gick vi till marknaden där träffade vi lite folk och det var skoj, Cassandra träffade Jocke så då gick han med oss sen, dagen slutade med donken och buss hem, eller okej jag fannt och cassie gick till Fanny och åt tårta också eftersom Fanny fyllde år igår :D haha fan vad jag kommer bli fet!!

Marknad Nr2, Norrtälje!

tjatja :) idag har jag vart på marnad i norrtälje, mysigt! haha :) fast jag ska gå och lägga mig nu eftersom jag tänkte gå upp tidigt i morgon och duscha och fixa lite, då hinner jag nog blogga lite också, då kommer det mer bilder! :) PUSSPÅER!

islam -.-

säg en bra sak inom islam?! :o
jag kommer inte på en sak och jag ska skriva två, det skulle vara jättesnäll om jag fick lite hjälp nu :)


Var bara tvungen att lägga upp dom här två bilderna som jag gjorde i PS igår :) är faktiskt lite nöjd, puss!

videos

Haha jag kom på en sak, förut gjorde jag och mina kompisar alltid en massa videos som vi la in på youtube, inte alla men vi tyckte det var kul :D haha här är tre st :D var bara tvungen att lägga upp dom!

Sigge (Fannys katt) av mig och Fanny :)

Emma och jag :D

Cassandra jag och Fanny :D

ÄtaÄtaÄta!

Usch jag känner att jag äter aldeles för mycket för tillfället :p jag åt nyss en skål med flingor med massa socker två kakor och drack en kopp te. Och jag är cpmätt nu eftersom skålen med flingor var stor :) plus att jag har ätit godis och massa annat idag också, och jag är sugen på nåt mer nu också, men jag vet inte vad :p i morgon börjar mitt nya nyttiga liv och då måste jag faktiskt passa på idag.

om jag inte börjar äta normalt igen kommer jag se ut såhär om några år år :

HAHA

haha vet ni? Idag när jag kom hem från skolan tänkte jag att jag skulle äta något och när jag skulle plocka undan stoppade jag smöret i mickron och satt på den x) det tyckte jag var kul! FAst det hann inte smälta som tur var, haha jag vet inte varför det blev så jag tänkte inte riktigkt! men det är najs! :)
Iågr blev det inget plugg btw, jag gick till Fanny ist och åt tårta med Cassandra och Fanny, och sen färgade jag Cassies hår också ^^ Så min lärare blev lite sur på mig idag när jag sa att jag inte ens hade börjat. Usch jag får damp! På onsdag har vi prov och innan det ska jag vara klar med hinduism och budism + att jag ska hitta på en egen religion.. Förut va viby slappt som fan *skööönt!* fast nu måste vi faktiskt göra saker ;o och jag ligger efter som vanligt -.- jaja, nu ska jag photoshopa en bild sen ska jag plugga :) PUSSPÅER!

HAHA kolla gamla låten som jag och FAnny hittade igår föresten!
BANG! BANG! BOM! BOM! SPLASH MR COOL!

pluggandet blir senare ikv, eller?

nu har jag bestämt med cassandra att träffa henne ist för att plugga, även fast det skulle behövas plugga en hel del liksom.. Men jag lovar mig själv att göra det efter maten eller nåt, kanske i morgon ^^ men det ska göras. Eller nej jag ska nog plugga inna jag gör något annat, det kanske är bäst ändå? Jag ska läsa ett helt häfte om buddhism och sen svara på frågor om det och sen måste jag skriva min uppsatts också + att plugga in allt :o och jag har inte ens börjat -.- sen måste jag städa också. Det kanske inte blir någon cassandra idag, eller ikv kasnke? :) jaja, jag träffar henne och Fanny ikv! Inte nu, för först ska jag städa sen plugga.
(bilderna är klickabara som vanligt!)

sjuk!

usch jag håller på att bli sjuk tror jag! Just nu sitter jag och fryser som fan, jag är hur hes som helst och hostar! usch :( har ingen lust att bli sjuk igen!
Jajuste, idag kommer bli en jätte tråkig dag eftersom jag måste plugga :( för vi har prov i religion på tisdag/onsdag och jag är inte alls klar med hinduismen jag har liksom inte ens börjat och jag ska göra en powepoin-presentation för klassen innan, och sen ha provet och då ska jag skriva en uppsatts om en påhittad religoion tror jag ;o asså jag vet inte ens vad jag ska göra liksom, jag tror inte att jag kommer klara provet! FAN, jag skulle ha gjort det i skolan ist! Det hade jag kunnat gjort men jag valde att sitta och snacka ist :@ jag får typ damp på mig själv!
NYSTART! Från och med nu ska jag bli pluggis! :) Fast först måste jag kolla min bdb och farmville (A) PUSSPÅER!

face*

haha jag kom på att det var på face vi skulle på sminkkurs :) men det var iaf jättetrevligt!
Dagen började med att jag gick upp 06:30 satt jag hann duscha sen blev det 08:15-bussen in till sthlm, där jag mamma jossan och farmor mötte upp millan och lina sen gick vi till face. När vi var klara där gick vi och åt. Det var gott tkr jag, sen avslutade vi med att gå i lite affärer och en chailatte och en blåbärsmuffin!
Här kommer bilder:


Nu ska jag dra till Cassandra som fyller 15 år idag! vi ska äta tårta, sen drar vi nog ut tror jag :) jag berättar mer i morgon! PUSSPÅER!

Makeupstore!

Idag ska jag på en sminkkurs på makeupstore! :) Det ska bli kul tkr jag, det kommer komma bilder från det senare lovar jag! Sen när jag kommer hem mååste jag träffa min Cassandra eftersom hon fyller 15 år idag :D Jag lär ju ha vart först med att säga grattis eftersom jag vaknade av att det var några utanför mitt hus precis och skrek rakt ut och sjöng och spelade gitarr typ kl 02:00 i morse, jaja dom hade säkert jättekul när jag själv var tvungen att sova länge eftersom jag skulle upp 06:30 ;p usch och jag gick upp! :D ovanligt! Jaja, nu ska jag sätta på mig ansiktsmask och gå ner och äta frukost! PUSSPÅER!

ni får inga bilder från gårdagen btw, för jag orkar inte :)

Markandsbilder!

Bilder från marknaden, det blev ganska många :) haha, menja det var iaf toppen kul :) riktigt lyckat!
Nu ska jag berätta om bilderna:

Bild 1: Min tröja jag köpte, det står för att jag älskar min storasyster inte för att jag är en stollt storasyster ;p haha det kan misstolkas.
Bild 2: Brända mandlar
Bild 3: Marknadsnogaut! (stvning?)
Bild 4: Pollkagrisar
Bild 5: Min nalle jag vann! (tröstpris)
Bild 6: Blomma som jag fick av Jonas
Bild 7: Biina kolla på kepsar
Bild 8: Stånd
Bild 9: Godis
Bild 10: Madde och Cassandra mat på Rimboträffen
Bild 11: Cassandra Biina och Madde kollar på väskorna
Bild 12: Jag ocg Janina, zoom typ ;) haha
Bild 13: Janina är ball tkr jag :)
Bild 14: Random
Bild 15: Fanny och Cassandra



Mitt skolfoto har kommit BTW, kanske kommer bilder senare på det :) fast det beror verkligen på om jag tycker att det är värt att lägga ut, det ser förjävligt ut! Men vi får se, väntar på Janina försten :) vi ska väl hitta på nåt kul och ikv blire kul! Antagligen ska vi på fest. PUSSPÅER!

markand!

Idag är det marknad! Jag ska snart dra mig iväg till Fanny, satt vi kan kolla lite i dom stånden som har kommit upp som vanligt :) Det gör vi varje år! Myspys.
Kvällen måsteköp:
1. En munk
2. T-shirt med tryck på
3. polkagrisar

Min data är cp! Det går inte att kolla min tur på fecebook eller att gå in på farmville! ;o min farm måste vara helt rutten, för jag har inte kollat den sen igår morse! usch :( hahah, men skitsamma jag försöker igen, :)

RSS 2.0