Johan Palm åkte ut! :D

Äntligen!! Asså han kan inte änns sjunga lyssna lixom : http://www.youtube.com/watch?v=CF8o6KcNtxc&feature=related Låter det som om han kan sjunga eller? NEJ! Han kom lixom 4:a i  idol, varför ska en 16-åring som inte har kommit in i målbrottet än plus att han inte änns kan sjunga vara med i idol? Och bli typ tjej-favorit oxå.. Aja skit samma det är bra att han åkte :D:D:D hahahahahahahahaha.

haha måste bara säga en sak kolla : http://www.youtube.com/watch?v=TVejF4-7ydU ;D

Hejdå hare bra // Jojjo


Vinn gratis smink.

Hej, just nu sitter jag och försöker samla poäng på en hemsida : http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=50374 . Bli medlem, det är ganska lätt att käna poäng, när man har 400 poäng får man ett helt gratis presentkort på makeupstore eller kicks på 150 kr, och om man kommer upp till 600 poäng får man presentkort på 250 kr. Prova i alla fall, det är ju helst gratis att bli medlem och att samla poäng ;)

Hejdå hare bra // Jojjo

Punkten-möte

Hej, jag kom nyss hem från den här veckans möte på punkten. Det var tråkigt som vanligt, Daniel satt och berättade lite om vilka band som skulle spela på luciarocken och skit. Jag, Embla, Rasmus och Hampus ska vara med och spela och sjunga, jag och Embla ska sjunga och dom ska spela. Det blir två låtar, "Hallelujah" och "Bryan Adams - I will be right here waiting for you". Sen ska jag och Embla sjunga på lucia i skolan också, då blir det låten med Bryan Adams, aja jag ska inte skriva mer nu för då kommer ingen orka läsa. Inte för att det är så många som läser min blogg.

Hejdå hare bra / Jojjo

Matvärd !

Hej, idag har jag vart mat värd /: det var jätte tråkigt!!!! Jag hatar det ;o jag ska ju vara det i typ 2 dar till, jag måste typ springa runt och trorka bord och skit, men nu ska jag henka med embla ut,
hejdå hare bra / Jojjo

Kameran funkar typ ^^

Hej idag är jag i skolan igen, det är inte så många här! För det går inte bussar från uppsala, så de som bor i gottröra och på den sidan om Rimbo kommer inte till skolan.. Aja vi är några i alla fall, Senare idag har jag gitarr.. Hoppas det blir kul, jag stör mig på min gitarrlärare.. Han smaskar, och är almänt ful och fet! Haha tack Emma ^^ (hon kom på det där med ful och fet) Aja, igår när jag satt på min kamera märkte jag att den funkade men den är typ lite cp, den har typ nån vattenskata från när jag hade med den ute när det snöade.. Men det kanske bara är något tillfälligt :p, hoppas det när man lägger in bilder stänger den typ av sig, aja.. Skit samma.

Hejdå, hare bra / Jojjo

Kameran! :´(

GAAAAAAAAAAAAH!!! Min kamera startar inte :´( Jag vet inte vad som har hänt! Just nu laddar jag  mitt batteri till kameran! Hoppas den funkar sen!!! Den kostade fan 5000 och jag sparade länge till den, den får faktist inte gå sönder nu!! /: /: Hoppas det är batterit! :( :( :( Aja nu ska jag sluta klaga.. Det okmmer väll ett inlägg till snart.. För jag måste ju berätta hur det gick med kameran!! :/



Hejdå hare bra / Jojjo

snööö!

Heej!
Idag ska jag vara hemma och tad et lugnt! för jag pallar inte gå ut, kanske att jag går ut senare idag.. Får se asså, haha det är typ hur mycket snö som helst ute ju! ^^ Det är mysigt när det är snö ute ju!


Vad har du hunnit gjort i snön?
-Gjort en snögubbe? ( )
-Gjort en Snöälngel? (x)
-Har åkt pulka? ( )
-Haft snöbollskrig? ( )
-Fått söflinga i munnen? (x)
-Har halkat på isen? ( )
-Har åkt skidskor? ( )
-Har gjort snölyckta? ( )
-Har åkt skidor? ( )
-Har skottat? ( )
-Har haft svårt att öppna dörren för att det är så mycket snö? ( )
-Har fått snö under kläderna? (x)
Jag har inte gjort  så mycket än :p, menmen allt kommer jag ju inte göra heler.. Aja Skit samma!


Idag är jag deppig det har hänt massa saker med en kompis och hemma.. Asså seriöst jag pallar inte! Det är okej när något händer men nu kom allt på en gång och det är fan jobbigt!! GAAAH!! Aja skit samma, nu får jag fan göra något åt saken! Jag har lixom ätit "Ben & Jerry´s" istället för att deppa idag! ;o

Aja, jag måste i allafall säga att den är god!




Hejdå hare bra / Jojjo <3

hål i byxan ;o

Hej, för ett tag sen sprack mina byxor när jag var på flygplattsen, jag var inne på en toalett och då fasnade mina byxor i en krok, dcet blev värsta hålet när jag reste mig upp :o, så det har vart hål i dem ganska länge nu. Så idag kom jag på det och sydde ihop dem. det blev faktist ganska bra tycker jag. Man ser ju inte riktigt hur det blev på bilderna men lite ser man i alla fall.





Idag har det vart konfirmation. Vi fick gå i kyrkar och sjunga och lite sont, det var skit-tråkigt! Men vad kan man vänta sig? Konfirmation? Hur kul kan det vara :p jag gör det enbart för att få presenter. Okej, vad får man igentligen? Typ några halsband armband och örhängen.  Vissa får ju moppar och grejor men jag får nog bara smyken. Min storesyrra fick ju bara smycken så varför skulle jag få mer saker? Aja nu ska jag kolla efter en Epilator i alla fall.

Hejdå hare bra / Jojjo <3

Skolan suuuger!

Hej, nu sitter jag i skolan igen och trååkar,! asså serriöst jag hatar skolan, visst det är kul att träffa vännerna och sont, det är det ända bra med skolan men annars suger det som fan! Hmm, undrar vad nesta lektion är.. Hoppas det är någt okej för jag orkar inte!! ;o trallala!

Men efter skolan ska jag ju vara med Linnea och det ska bli kul. Vi ska typ kanske vara med Rasmus oxå tror jag. Linnea ska sova hos mig ikväll också, najs det ska bli. Igår gjorde jag och Linnea en kul grej ;p haha men det tänker jag inte säga vad det var, hah! :D aja nu ska jag kolla min bdb, absolutjojjo@bdb.

Hejdå hare bra / jojjo

Hello!

Just nu sitter jag och emma i skolan och tråkar snart är det lektion, jag pallar inte geografi -.- trallala! efter skolan ska jag vara med linnea :) det ska bli kul tycker jag :D vi ska äta på vallbygrillen och sen ska vi gå på punkten-möte ;p där träffar vi nog emma rasmus och embla också :) sen är det några till som jag inte gillar ;p haha, kulkul.. Sen ska jag nog vara med linnéa igen ^^, eller jag vet inte jag tror vi ska äta efter för det börjar 16:30 och slutar 18:00, så jag tror vi äter efter.. aja, nu börjar vi snart så jag ska slute skriva nu, jag vet den här texten är helt meningslös menmen skit samma :p

hejdå hare bra / Jojjo ^^<3

Taaz + PS

Hej du!
Nu ska det här lite längre inlägget komma.. Idag gick jag i skolan till 14:30 som vanligt, när den var slut gick jag till sången.. När jag kom dit och skulle sjunga kom Elina först (hon jag sjunger en duett med just nu), hon berättade att hon inte kunde vara med och sjung idag för att hon hade int i halsen.. Så jag fick inte sjunga "Bonnie Tyler - Turn around" men istället fick jag sjunga "Britney spears - Everytime". Det var ganska kul tycker jag ^^.

Idag i skolan visade emma mig hur man fixade bild högst upp, tack så mycket emma.

Men nu ska jag nog fixa en bild i Taaz och PS, jag ska nog göra något med färgen på läpparna och ögonskuggan tror jag, aja BRB. Snart klar ;p Nu är jag klar :D Jag fixade bara läpparna. Sådär, här kommer den; Men vafan min data dampar sönder typ! Det funkar ju inte!!!!! BLÄÄ!! Jag orkar inte... -.- Vänta jag kom på en sak min data har stått på jättelänge så det kanske funkar om jag startar om den, jag sparar såklart texten;p haha ....

Sådär nu har jag fixat det och det funkade ;) här kommer bilden; 
 



Hejdå hare bra // Jojjo

Blablablaa...

Hej hopp ^^ Nu är Johanna i skolan, det suger !! Just nu står jag och Emma vid datan och tråkar, men nu börjar lektionen :p hejdå.. Det kommerförmodligen ett längre inlägg senare idag :p

Hejdå hare bra // Jojjo <3

Hemma igen ^^

Hej alla coolingar (;
Igår kom jag hem från Tunisen. Det var varmt och skönt där, Jag typ solade och badade hela tiden.. Tuniserna var skitjobbigt.. Typ så fort man gick förbi de bah ; " ooh swedish! ", " Come and lock in my store, onley locking! ". Asså palla hålla på som dem! ;s  aja, det var ändå ganska kul. Men jag saknade alla mina underbara vänner såklart! När jag kom hem ville ju jag träffa alla på en gång, så jag gick till skolan men då var det inga där, de hade åkt till forsmark på studiebesök, så jag fick gå hem igen.. När jag kom hem satte jag mig vid datan och gick inte på bilddagboken absolutjojjo @bdb
, sen när de kom hem 16:30 kom bästa Linnea och bästa Embla till mig så blev det kram-kalas. Sen gick vi ut och träffade Tobbe Joel och Robin, sen gick vi till centrum och sär träffade vi hille vi och hennes kompis. Sen kom det några till. vid 19:00 gick Emblas buss så hon åkte hem med den.. Då gick jag och Linnéa till konsum och handlade godis.. Sen gick vi till de andra igen, och 20:00 gick linnéas buss då åkte hon hem också. Då stod jag kvar och pratade med de andra en stund sen gick jag hem.. Jag somnade typ 21:00, det var skönt för jag var trött från flyget som gick 06:00 på morgonen från tunisen.. Aja, idag har jag vart i skolan, ^^ sen gick jag på solosång, jag sjunger ; "  Bonnie Tyler  - Turn Around ". När den var slut gick jag hem och satte mig vid datan och sitter fortfarande där ;p hejdå.

Hare bra / Jojjo

RSS 2.0