hihi

hallå heheh jag måste verkligen säga att jag är bäst på att uppdatera, men jag orkar inte och sen så hittar jag inte på någonting intressant att skriva om! :)
men nu ringde fanny och sa att jag var tvungen att gå ut óh möta henne och cassie på en gång, så det här blev inte heöller ett intressant inlägg, puss

shallalal

hihi jag är sämst på att uppdatera!
ikväll ska jag i alla fall träffa lisa, det ska bli toppen! Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men det visar sig!
Igår så var jag fanny cassie och biina hemma hos lisa, det var mysigt! vi kollade på 14 suger och umgicks! Jettetrevlig kväll! 
En sak som suger med att det är lördag är att lisas sista buss hem till midsjö går klockan 10... Hon skulle ju absolut kunna sova hos mig men hon vill ju säkert komma hem till emil! jaja, jag får väl prata med henne!
Jag kom på en till sak jag har gjort idag, jag följde med mamma och handlade mat! hehe jag tycker att det är jättekul att följa med och handla! ;)
pussss  

HAHA


jag lever!

hehe, jag är dålig på att uppdatera men fortsätt att titta in lite då och då i alla fall för ajg kommer ju alltid tillbaka om jag inte har sagt något annat!! ;)
Jaja, nobellmiddagen gick bra, det var verkligen jättekul! :D Det jag fick göra var att fixa frisyrer på folk som skulle jobba på efterfesten, temat var ju sagor satt vi fick göra frisyrer som påminde om olika sagor tex; Narnia så fick vi göra en lejonman! :D
Det var verkligen jättekul! Vi får se om jag får tag på några bilder, jag tog inga själv men det var andra som tog så jag ska leta lite!

Färgkoder!

Jag håller på att fixa min design nu eftrsom det såg lite konstigt ut med fotspåren i bakgrunden!

Här hittar man de absolut bästa färgkoderna : http://www.home.no/alurcard2/farg%20koder.html
Där finns verkligen allt, så där kan man hitta vilken färg som helst, så för er som inte anväder PS för att hitta rätt färg så tipsar jag verkligen om den här sidan! :D

Här är lite blåa färger:


julklappar! (Y)

Hihi jag sitter och funderar på vad jag ska önska mig i julklapp nu ! :) jag längtarv till julafton !!!!
Dessa skor ska jag önska mig:


Jag ska inte få så himla mycket i år eftrsom vi åkte till thailand, men dom här kan väl få i alla fall? (a)
Dom är kärlek för mig! <3

Bilder som får mig att sakna mitt blonda långa hår!


fina ni!

Jag har verkligen haft en underbar helg :) puss på er

Fredag:


woops!

jag - mamma får jag låna din matlagningspänsel och färga jossans utväxt?
mamma - nej då kommer den ju bli färgad!
jag - men ... det tar ju typ fem minuter och ingenting händer ju så snabbt med färgen!!!!
mamma - är du säker?
jag - men ja!


hum..


lisa!

Jag missade bussen satt just nu sitter jag hos farmor och väntar på att gå ner till den. Den går om typ 20 min satt de tär inte så himla jobbigt, fast nu så kommer jag hem till Lisa en timme senare men det får vi leva med :) jag hinner hjälpa henne att baka kladdkaka i alla fall! :)
Vi ska ju fira henne idag efetsom hon fyllde 16 i tisdags satt nu ska jag och fanny (biina och cassie?) hem till henne och äta lite kladdkaka och ge henne presenter :) Jag har köpt jättefint! :D fast jag kan ju itne skriva ut här vad jag har köpt än efetrsom man aldrig vet om hon läser.. hehe ;) nejmen hon vet typ redan vad hon ska få.. haha jossan råkade ju berätta det!


hum.. ? ;)

brr..

Nu ska jag springa ner till konsum och köpa fil och mjölk, kallt :(

Det blev ingen sushi! :(

Just nu sitter jag hos farmor och gör ingenting, blä jag har tråkigt! Egentligen så skulle jag Ronja Lina och Bella ha sushikväll här men sen var det ingen som var så himla sugen på sushi typ, eller ja Ronja kom på att hon inte skulle hinna eftersom hon åker till Mexico i morgon, Bella åt gräddfil i skolan idag och hon är laktosintolerant så ja .. hon fick väl lite ont i magen och sen så var det ju bara jag och Lina kvar satt då valde vi att ta det någon annan gång istället, så nu sitter jag här och undrar vad jag ska äta till middag! Jag som ville ha sushi! :( Jaja, jag får äta det någon annan dag.


Jag funderar på att gå och köpa lite godis satt jag kan trötstäta lite jag behöver i alla fall köpa mjölk satt... Men jag orkar inte nu. Jag får väl kolla runt lite i skåpen om jag hittar någonting som går att äta, Lina sa att jag kunde ta en sallad som skulle bli gammal om ingen åt den. Jag kanske hittar på någonting till salladen satt det inte blir så himla tråkigt! :)

RSS 2.0