spa (?)

Tjoho, ikväll ska det komma hit någon "spatjej" och ge oss behandlingar om jag har fattat rätt.. Det var Jossan som fixade det här, hon har dessutom bjudit hit farmor, Millan och min kusin (?) hehe, som ni ser så är jag inte så insatt alls ;) Jag visste inte ens om det förens när jag kom hem idag. Då sa mamma det! :) Så jag bakade en tigerkaka som vi ska bjuda på ikv. Bilder från kvällen kommer förmodligen i morgon! Nu ska jag skriva om konstverk för att få MVG i bild! puss,

skolinlägg

hallå, just nu sitter jag och skriver om konst, hade tänkt skaffa mig MVG i bild och då måste jag göra dethär.. Det suger som in i helvette men vafan vad gör man inte för att få ett MVG iaf? -.- jag ska försöka skaffa MVG i syslöjd också. Hehe föresten så fick jag VG i matte idag föresten, jag tror att jag kommer gtå ut med runt 200 poäng, vilken är ganska bra för att vara jag faktiskt! Med de betygen kommer jag inte in på John Bauer men jag kommer in på St:eriks, och det blir ju perfekt! :) Föresten så har jag inte skrivit att jag ska gå frisörlinjen heller! Nu ska jag plugga, puss!


fest hos biina! :)

Hej alla människor,  igår var jag på fest hemma hos biina! Riktigt rolig kväll måste jag säga. Fast som vanligt på fester så är det alltid någon som vill bråka! Satt pappa kom och hämtade mig och Jossan typ kl 04:00 eller någe! Här kommer bilder:



Grattis i förskott snygging! :) puss,

hihi

Hoho, nu var det ett tag sen! Men jag måste bara säga att dom här videosarna är sjukt roliga! Haha, jag kollade alltid på såna förut på RS-tiden! hehe, jag älskade dem!
Det gick inte att ta den från youtube och klistra in här men här är en länk i alla fall!:
http://www.youtube.com/watch?v=05hDiLTDkFo&feature=related

??

Just nu sitter jag och kollar på klänngingar till skolavslutningen, det här är alltid någonting jag har problem med! Jag kollar som fan men jag hittar aldrig någon som jag är riktigt nöjd med! Det finns så jävla mycket men det som är finast är det alltid en massa andra som har. Till exempelt ginaklänningarna, sjukt söta! Ja det tycker alla!
Här är nog årets som-alla-har-klänning tror jag!


Föresten så har jag tappat bort mina favoritstrumpbyxor :( Jag har hunnit använda dem en gång! :(


myspysdag!

Idag har vi varit nere vid arkedien med skolan! Myspys, jag gjorde ett hemkunskapsprov och sen var det liksom "fritt" hehe! Jag och Hanna badade, det var inte så kallt faktiskt vi sprang upp och ned några gånger sen gick vi hem och böt kläder. Nu blir det One tree hill!
Hare bäst!

långt inlägg som skulle kommit upp igårkväll,

hm, funderar stkarkt på att göra en ny design, men hur ska den se ut är ju frågan! :o Den ska vara somrig i alla fall! Jag ska fnula lite mer på det där sen ska jag göra en ny. Får se hur det går, det är ju inte direkt första gången jag säger att jag ska göra en ny och sedan bara skuter upp det.. Men vafan jag ska bara bestämma hur den ska se ut (på ett ungefär) sen kör jag hårt!

Sorry för dålig uppdatering men jag ahr helt enkelt inte haft tid, det har varit fullt upp för mig den senaste tiden. Usch jag måste bara berätta en sak, jag var på en fest i lördags. Eller ja,, jag var där i 5 min kanske (?) Jag och Biina bestämde oss för att åka dit, det tog hur lång tid som helst att komma dit eftersom det var långt. När vi kommer dit i alla fall så är det bara en massa bråk, alla bråkar med alla liksom. Massor av randoms slogs och grejade, det var flera av mina kompisar som blev slagna tom. Han som hade festen sprang ut med kniv och det var helt enkelt bara spår! Jag kände att jag inte ville vara kvar såklart, så vi försökte få tag på skuss men ingen orkar ju såklart köra dit och hämta oss eftersom det var så jävla långt! Tillslut ringde jag pappa så han fick komma och hämta oss, i början var han inte så glad för att han var tvungen att hämta oss. Vi hade liksom inte tänkt ett skit på hur vi skulle ta os hem eller någonting så han var inte glad alls, men sen blev han glad för att jag hade vågat ringt. Men nu jag göra det absolut bästa som finns! slagga!

Bild från grillningen innan festen! :) haha tyckte att bilden var lite rolig, det där hade vi inte tänkt på alls! det ser lite wannabe kenza ut men vafan det var inte meningen att korvarna och brödet skulle hamna i väskan och den som inte vill tro mig kan ja.. jag vet inte sitta och störa sig för sig själv, puss!

första doppet med cassandra - bilder.

Här är bilder från 2010-05-06 då vi badade för första gången i sjön i år! :D Kallt som bara den, men vi kom i på sista bilden syns det att vi hoppar i! :D

shopping!

Jag kom precis hem från en shoppingrunda med farmor! Jag fick med mig en hel del fina saker hem, jag har inte tagit kort på allt. Jag ska bara slänga in en dagen outfit här! :)

Blusen och strumpbyxorna är nya.
Blusen från gina tricot för 199 kr,
och strumpbyxorna i ett tvåpack med ett par randiga från HM för 49,50 kr!


Farmor :)



vit kladdkaka!

hm, jag som skulle vara nyttig och äte mindre? Jaa, det gick ju bra! Idag har jag iaf bakat vit kladdkaka, det är så sjukt gott! :) Jag hittade receptet hos Spiderchick för ganska länge sen nu! Jag har bakat kakan flera gånger och det är lika god varje gång! Det är verkligen en sån här kaka som man vill ha mer av! hehe, alltså det blir en hel del på en gång! Men det har inte jag någonting emot!

Här är receptet för de som vill ha det! :)

Vit Kladdkaka
2 ägg
2 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
2½ dl vetemjöl
3 msk apelsinjuice
100 g smält vit choklad (jag hade dock 150 gram)
100 g smält margarin

Gör så här
Rör ihop ägg och socker.
Ner med vaniljsocker och mjöl.
Tillsätt apelsinjuicen, den smälta chokladen och margarinet.
Grädda i mitten av ugnen i 150 grader cirka 30 minuter, eller om ni vill att den ska bli lite "kladdigare" 20-25 minuter.
Servera med bär.

Godmorgon!

Jag vaknade för en timme sen typ, (klocken 5) hehe, om inte mamma hade väckt med så hade jag nog sovit ett antal till timmar! Jaja, gårdagen var ganska bra tycker jag. Jag ska nog försöka bli bäst på cs tills nästa lan, satt man kan vara med på 2on2, eller vafan det heter :D Man måste ju äga ut alla killar på det också, annars är det inge kul! gårdagens låt var lätt: "Lady gaga -  Dirty, rich, beautiful".


meningslöst inlägg!

Nu är klockan halv 6 och jag är inte så trött faktiskt :o men om jag skulle lägga mig nu så skulle jag lätt somna (A) Jaja, jag ahr fett ont i nacken och det här börjar faktiskt bli skitatråkgit! Blä, ska man börja dra sig hem kanske? :) Njaa.. Eller jag vet inte! Jag och Fanny halsar saft med två ton energipulver i (Y) Haha föresten kolla bilden vi hittade på oss från när vi var små!! Lägg märke till Fannys skostorlek! ;D Fyfan vad vi skrattade!!!!


då är ju frågan, vad gör hon här?


@punkten

Nu sitter jag på punkten, vi kom precis hit :) Nu ska jag spela, tjaråh

nää..

Jag satt och kollade på bilder från i somras nyss, och jag kom på en sak jag har gått upp i vikt -.- fyfan! nej nu blir det till att äta mindre av allt.

cs

Imorgon ska jag till punkten och lana! Kul som fan ju, jag har vart och fixat satt jag får vara med och lana. Jag har vart i sthlm med Fanny också idag, trevlig dag har det varit! :) Eftersom jag tänkte vara bäst på cs i morgon så ska jag spela nu, pussen

vi satt föresten upp den här idag!

En jättestor smile som är gjort av 80 pärlplattor, jag kommer inte ihåg hur många pärlor det var, hehe vi räknade ut det förut ;) Nu ska jag läsa lite mer om gymnasium. Puss

Bada-bada-bada-bada

Idag har jag och Cassie tagit första doppet, fyfan vad kallt det var!! Det var någon jävla turk från hockey-lägret där och kollade på oss, och han fattade inte svenska alls. Haha! Han försökte typ ragga på oss, men vi är ju svårflörtade ;) hahahah, det ända ordet på sveska han kunde var hejdå tror jag!

Cassie: gåå!
Turken: what??
Cassie: GOOO!!!
Turken: haschalamascha.. hejdå

Förestan så har jag tagit ut Cassies inflätade löshår idag, det vi kul :) Fan vad jag längtar tills jag börjar på någonfrisör-linje till gymnasiumet.

God morgon!

Idag kanske jag ska till långsjö på någon film audition, jag få se om jag vågar gå dit. Det skulle ju vara skitkul att vara med i en film men jag vet inte om jag vågar.. hehe! Föresten så känner jag mig väldigt duktig på grund av att jag inte är så jätte trött när min klocka ringer på morgonen längre :D Jag går faktiskt upp, helt otroligt!

Dagens outfit, vanlig och gtråkig men lite vårig med tanke på tröjan :)

Dagens facelook, en morgontrött nysminkad johanna :)


Fail!

Idag hade vi nationella i NO, hm.. Det gick ju ganska bra faktiskt :) Hehe kan inte hoppas på VG-MVG direkt, men G tror jag nog i alla fall.

Haha jag har jätte tråkigt så jag kollade runt lite på google, vet inte varför men jag fick för mig att söka på fail.



OUCH!

Jag ahr en tand som håller på att växa ut, det gör ont att tugga och det har jag tjatat ut för alla runt omkring mig tror jag ;) ehe eller jag har iaf nämt det ett antal gånger. Hm, där lät jag ganska vuxen tror jag "nämt det ett antal gånger" haha jaja.


hehe jaja nu är det bestämt att på lördag blir det grillning med Madde i Norrtälje och lite brudar som jag inte känner, haha men jag lär ju lära känna dem :) Undrar om de ens vet att jag ska vara med.. haha jaja det får väl bli en överrskning isf ;D jag NÖÖÖÖTER "jaja"!

Och föresten så är jag duktig som fan!! jag har gjort min genteknikuppsatts som skulle vart inlämnad för typ tre månader sen. Tänk er, JAG! Jag har varit sjukt duktigt och letat info på internet om gentiknik så nu är jag fan värd att slappa massor, typ jaa..  restan av nian? :) haha nejmen jag ska sköta skolan bra sista månaden och skaffa mig en massa betyg! :)

hmm, fin va? det är einstein med mina ögon och min mun.. Tyckte att det passade ;)

moonlight shadow

Jag älskar den här versionen på låten! :)

hm..?

jag blir snygg av photoshop och smart av google ;) hahaha

Hihi nu är den här! :D

Nu är min lilla älskling här! :DDD

suck..!

Jag är sur! Igen.. Andra gången mamma gör mig sur idag, i morse fick jag inte låna några pengar av henne och nu kommer hon och säger att vi inte ska åka och shoppa i morgon!! :s Det har liksom varit planerat ganska länge nu :o när jag kom hem nu på kvällen (tidigt för att jag trodde att vi skulle upp tidig och shoppa i morgon) säger hon att vi inte ska åka för att det tydligen hade varit för mycket bråk idag? :ooo ursäkta? :s jag har knappt varit hemma idag, och andra gången jag kom hem var jag inte ens på dåligt humör längre??? Och hon bah; nejmen Jossan har också bråkat med mig idag,, och?? :s varför ska det gå ut över mig?

Hon verkar verkligen inte vilja shoppa med mig, först sa hon att om jag åkte in och shoppade med Fanny idag, så skulle inte hon åka i morgon så jag gjorde inte det och nu hade hon ingen till bra ursäkt så hon fick väl hitta på att det hade varit för mycket bråk idag, visst det kanske har varit mycket bråk men som om det är något ovanligt i våran familj? :s

haha typ jag just nu.. ;)

RSS 2.0