i morgon äre valborg 8D

ihhh, i morgon äre valborg :DDDDDD Jag är fett taggad :D Haha, får se vad som händer på kvällen men den börjar iaf med bästa tjejorna :D Mahahahahahha jag är glaaaaaaaaaaaaaaaaaaad! Jaja, det här blev ett riktigt kort inlägg som alla andra jag har skrivit typ 8D ihhiii! Men jag gillar inte att skriva (a) Jaja, hejdå <3

Bilden har jag tagit för att det är en brasa :D Men det fatta ni nog (a)

Den bilden tog jag för att jag är happy face just nu :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

usch.

Usch, jag känner mig typ helt konstig :( Den här dagen har vart jättebra, och nu när jag är själv  känner jag mig skit depp :o varför då liksom? Mitt liv är jätte bra just nu och jag känner mig bara som nån irriterande fluga som hoppar runt och irriterar.. Jaja, jag vill inte ha några komentarer på det här inlägget, jag kände bara för att  skriva vilket jag också är sämst på.



Min låt just nu ^^
Amy Mcdonald- This Is The Life


Myspys med cassie och bina igår :)

Här kommer alla bilder från myysdagen med cassie och biina :) Det är bara att snatta Cassie :) Men bara om du komenterar (a) haha <3

Jaja, det kommer ett inlägg från idag med fanny senare ikväll eller i morgon, för ja hinner inte nu jag ska ju träffa fanny "Fannysliiv.blogg.se" tror jag :) <3
hejdå <3

dagen (:

hej :) idag börja med att jag gick till fanny på morgonen då hade emma kommit till fanny, så alla vi tre gick till skolan tillsammans. sen vr vi i skolan i typ 5 timmar ;o hur fan orkar man?!?! Jaja, efter skolan skulle jag räffa bina men hon skulle fixa pengar till dansen så jag trodde att vi skulle ses senare så jag gick till fanny :) vi hann bara äta lite innan jag kom på att jag skulle kolla min mobil som låg på hennes rum, ochh då hade bina ringt mig två ggr så jag ringde upp henne och då hade hontyp inte gjort det idag, så hon hade gått till cassie för att hon inte visste vart hon skulle gfå eftersom hon inte bor i rimbo. Så då gick jag till Cassie för Fanny skulle ändå på träning snart :p Sen hoppa jag cassie och bina lite studsmatta sen gick jag hem och nu är jag hemma :) hejdå <3
ni som läste ska komentra nått :D

shit ;o

Är det bara jag och fanny som tänker på Nicole Richie när man ser dom här bilderna? ;o Kolla på henne liksom hon är ju skit smal :o hon hade ju fin kropp förut. Det står på msn start sidan att hon har 10 kg undervikt. Det ser ju äckligt ut. Såhär ser hon ut nu:


Såhär såg hon ut förut:


Ni ser skillnaden ju! ;o det är ju äckligt att vara för smal, visst många andra är mycket smalare men ändå, jag var tvungen. USCH! ;o hejdå <3

Grattis på mig :) 15 år.

hejhej :) igår fyllde jag 15 år, byxmyndig you know ;) jaja, nu ska jag berätta om dagen :)
Jag vaknade av att mamma pappa jossan och ella kom och sjöng för mig  och jag fick presenter.
Av Ella fick jag ett kort där det stog grattis Gohanna 15 år :) Av josssna fick jag blommor :) och av mamma och pappa fick jag en kamera :) Sen kommer släckten nästa helg och grattar med.
Efter presenterna somnade jag om sen gick jag upp och åt frukost och spelade lite kort sen laga jag och jossan mat och sen kom 3 sötnosar till mig och firade mig :) av dem fick jag massa choklad :)
Här kommer bilder från gårdagen:


Tack för en lyckad födelsedag brudar :) godnatt <3

nu ska jag börja blogga igen, :) jag loovar! "Lägret"

hej :) lägret med konfan var lyckat tycker jag, visst jag skulle gärna stannat hemma ocg vart med kompisar osv men jag gjorde ju både och ist. Jag var ju med vänner på lägret  och när jag kom hem träffade jag dem jag inte hade träffat på hela veckan :)
Här kommer bilder från lägret :

Precis när vi kom dit :) jag försöker vara bäst på fotboll ;) och det är jag också :D *HOST!*

Bejkon och antan ;)

I mitt och hannas rum :) jag och hanna på bilden

Bara för att jag fanny och cassie skulle vara nyttiga så vi köpte cola light! ;) höhö

fanny jag och hanna

Fanny :) ÄLSKAR DIN HUMOR :) och jag älskar hela dig <3

Jag är alltid glá med dig stumpan<3

Ni ser? :D Eller?

Min fina transa :)

grattis embla :)

påväg till bussen :) vi skulle till fyreshov

bada :) fy fan vad kallt det var :D

Blåsippor


Sådär det kommer ett inlägg med bilder från när jag fyllde år igår snart också :)
hejdå <3

skolan.

hej hej :) just nu sitter jag och linnea och har trååk! vi har rymden lektion (fysik) och vi gömmer att jag bloggar (A) haha.
menmen ikväll kommer bilder från lägret, :) jajaj hejdå <3

glad påsk!

hej :) nu är påsken slut, tur det annars hade väl jag blivit en tjockis! okej ibland värkar jag som en.. ganska ofta (A) Jaja, jag har vart semst på att uppdatera så nu blire ganska många bilder idag. Jga kommer inte uppdatera bloggen på 5 dagar nu heller för jag ska på läger med konfirmationen. Kul lov? eller inte, jaja vem vet det kanske blir kul. Här kommer bilder från mimfestivalen i skolan som vi vann:


Jag tog bilderna av sötaste fanny :)
Nu kommer bilder som jag tog idag jag var ju tvungen att gå ut och tä lite våtbilder :


Och nu kom en bild från igåt när jag och fanny låg och solade :) Fanny tog bilden <3


Hejdå, <3 nu kommer nästa ilägg om dar satt ni vet.

Dagen.

Idag var vi i sthlm med klassen och gick på något jävla konstmuseum, jag fanny och emma petade på något konstverk och då blev jag helt blå om mina fingrar asså jag petade mest (typiskt mig) sen kom det något vakt och sa åt oss att vi inte fick röra konstverken, vi fattade inte hur hon kom på att vi hade gjort det ;o och spela roll liksom? Aja men sen om vi iaf på att det satt kameror överallt, sen efter det stannade jag fanny emma och emma kvar i sthlm och shoppa till mimfestivalen. Vi kom på att vi hade vart i sthlm i typ 10 timmar (a) asså med skolan och när vi shoppade och grejen var ju att jag och fanny hade klackskor /: fy fan vad ont jag hade när vi kom hem jag har skavsår, blåsor och skitont i fötterna, inget jag rekomenderar precis ;) 
Jaja, men när vi kom hem träffade jag bina och cassie sen träffade vi lite folk och sen kom emma och fanny också. Nu pallar jag inte skriva mer, jag ska kolla min bdb och kasnek kolla lite film och sen sova :) vi får se.

Lyckad dag!
Hejdå <3 

Nu är det våår!

hej :) idag ska vi till något museum med skolan, bättre än vanlig skoldag iaf. Efter ska jag Emma Emma och Fanny stanna i sthlm och shoppa lite till mimfestivalen. Jag skriver antagligen ett inlägg ikväll och berättar mer.
Igår var jag med emma och vi fixade baugetter till idag (matsäcken), och vi bakade havrebollar också. Här kommer bilder: 


Och 1 april var jag med fanny och cassie, fy fan vad mysigt det var. Jag och Fanny låg och solade i bh innan cassie kom. När cassie kom betsämde vi oss för att vi skulle ta lite kort och spela fotboll, myysbilder:








Myyspyys! :)

Hahah oj jag kom på en sak för typ ett tag sen lagade jag mat måste bara lägga ut en bild på det :) höh jag är nog sämst på att uppdatera min blogg men här kommer iaf en bild på lite falukorv :

Haha det är blev ett långt inlägg (a) Men jag har ju inte vart så duktig på att uppdatera så jag var tvungen :)
Jaja nu ska jag sminka mig lite, hejdå <3
(jag är på jättebra hmör idag :))
  

RSS 2.0