Som vanligt..

..Hinner jag inte svara på komentarer nu på morgonen för då skulle jag aldrig hinna till skolan, i morse gick jag upp 07:30 eftersom jag var tvungen att duscha, asså när man har brun utan sol på sig är det nog bäst att ta en dusch dagen efter. I morgon är det Rimbo marknad och det Fanny Cassandra Madde och Biina sen får vi se om vi hittar lite mer folk där :) PUSSPER!

Funky Fresh!

haha vet inte ens varför jag har den rubriken, men jag tyckte att den passade på nåt sätt :)
okej, jag känner mig fräsch just nu, jag har precis kommit ur en stekande dusch :) nyrakade ben, och brun utan sol. Juste jag Fanny och Cassandra var ute och joggade också :) toppen! I fortsättningen ska jag fortsätta jogga varje kväll, jag Cassandra och Fanny har bestämt oss,
BEACH10 ska vi bli ;) hahahahahhaahahahahhah, så bra kommer nog det gå :) men vänta, det här har jag undrat länge faktiskt ska man säga 10, eller 010? :o det låter fult om man säger 10 bara, fast iofs säger man t.ex "94" jaja, det löser sig nog man lär ju höra vad alla andra säger :) vi sattsar iaf på att bli beach10/010 ;) haha. PUSSPÅER!

Jajuste kolla söta bebin! :')


jogging med cassandra!

Eftersom cassandra inte vill gymma så är jag så snäll och följer med henne och joggar ist! :D Vi ska jogga när det blir mörkt, och vi joggar bara tillsammans för att det är så läskigt att springa runt själv i mörkret (A) haha båda ska ha headset ;) jaja, vi är bäst iaf! Vi ska springa min vanliga "runda" haha, den som jag kanske springer en gång per år (A) hahahaha min kondis är bäst kan jag ju lätt säga! Jag höll på att svimma sisst jag sprang och då sprang jag typ bara 400 meter fast jag skulle faktiskt springa så fort jag kunde! :) Haha och sen jag fick träningsverk i hela kroppen dagen efter också (A) men det är najs! Vi ska även börja gymma har vi bestämt! :)

Idag har jag iaf vart med Cassandra det blev godis och film, en anledning till varför vi ska jogga ikväll jag vill inte väga 100 kg om ett år! ;) Och det kommer jag göra om jag fortsätter äta som jag gör, PUSSEN!

NÖTER!

Seriöst så nöter jag den här låten just nu! :D jag blir riktigt glad av den, men erkänn man kan inte låta bli att älska den?! :D Jag bara älskar att gå ute när det är mörkt och lyssna på den i headsett (stavning cassie?), jag går verkligen och tänker på allt då men inte dåligt! Asså allt blir bra på nåt sätt av låten! :D PUSSPÅER!

dagen

idag har vi orgenterat med skolan, alla skolor i rimbo gör det mot varandra en gång per år! USCH säger jag jag klev rak ner i ett träsk! ;o fyfan! Jaja, jag och biina har iaf haft det ganska kul i skogen, vi hittade våran egen levande GPS! ;) det var någon killa som hjälpte oss, vi gick efter honom ungefär hela tiden! Fast det gick ändå inte så bra, jag tog 6 kontroller man skulle ta 15 för att bli godkänd, japp där rök gympabetyget! Haha nejdå det löser sig!

Killen - Ni borde verkligen skaffa er kartkunskap
Biina- Jag ska köpa min kartkunskap när jag skaffar bil
Jag - Vadå ska du ha en egen kartläsare som sitetr brevid dig och berättar vart ska ska köra?
Biina - GPS!


Haha det var faktiskt jättekul när vi sa det där, det kasnke inte blir så kul för er som bara läser!

Jag och Biina - Hatar du oss?
Killen - ingenting jag tänker svara på!
Jag och Biina - HAHAHAHA


Här var mina skor efter jag hade klivit i träsket! FYFAN! Jag skulle hoppa över ett dike och jag hoppade inte tillräckligt långt så jag hamnade i träsket, Jag sjönk skit djupt! jag typ fastnade lite med fötterna, och sen fick jag gå runt i dom där skorna och strumporna fatta kallt!
(bilderna är klickbara!)


Vid matbordet blev jag på toppenhumör btw, min syster får mig alltid på bättre humör! :D Svårt att inte älsakr henne! Nu ska jag dra mig iväg till Cassandra, PUSSPÅER!

Nu skiter jag i det här!

Jag är så jävla trött på att bli besviken och sårad! som jag skrev i rubriken nu skiter jag i det här!! Nu ska jag bara slappna av och skita i vad andra tycker! Jag ska leva livet helt enkelt, vettefan hur det här kommer gå men vi får hoppas på det bästa! Jag ska itne vara ledsen mer! Det tar bara massa tid och energi! Jag ska vara glad! :) PUSS!!

bara för att!

jag och fanny köpte tuggummi igår bara för att det kostade 5 kr st, biina sa att dom var äckliga ich ja hon hade rätt ;) men mint smaken var godare! Vi köpte två (A) nu ska jag gå till bussen snart ska ner och sätta på lite mascara först!

(Bilden är klickbar! sorry för suddiga bilden men jag hittade ingen bättre!)

Varför träffar man folk när man som minst vill göra det, alltid när man inte vill träfa någon gör man det, men om man går ut och och vill träffa folk då träffar man aldrig någon! ;o

pusspåer!

:(

fyfan!

yeah!

fyfan vad dålig jag är som inte har uppdaterat bloggen på hela dagen! ;o jaja, men det har iaf vart en toppenkväll med trevligt folk :) dagen har iaf vart mysig med madde cassandra biina och flisan ^^ och då träffade vi massa trevligt folk :) Just nu har jag verkligen ingenting att skriva konstigt nog ;o jaja då slutar jag. PUSSPÅER!

Gamla bilder!

Här är en bild på Jonas som jag lovade, det är även på mig och min syster! :) Kolla va små vi var! Ja ni kan ju kolla på bilden, och då ser ni hur snäll han är! ;) haha nejmen han är toppen! Det var kul att träffa honom igen, fast han lär ju åka tillbaks till kalifornien snart, jag tror att det är där han bor!

Bara för att jag hittade den där bilden måste jag faktiskt lägga ut några fler från det semestern:


(Bilderna är klickabara!)


Nu har jag kommit på vilken spruta det var jag skulle ta, det var mot livmorderhalscancer föresten!
PUSSPÅER!

Jonas!

Idag efter skolan ska jag ta den här sprutan mot vänta vad heter det? ehm,, jaja skit samma jag ska iaf ta en spruta. Sen åker jag och min familj till mormor och morfar! Där ska vi träffa Jonas, det är min morbror som bor i USA men han är här och hälsar på nu :)
Deu funkar inte att lägga in bilder av någon konstig anledning! :o jaja, det kanske kommer en bild på honom sen då.

Men nu måste jag iväg till skolan,
pusspåer!

tavlor och grejer!

Tjatja, jag fixade nyss lite på mitt rum, jag satt upp massa tavlor! :) Jag har haft ramarna legande i typ ett halvår eller nåt så det var dags att sätta upp dem nu :) Sorry för den suddiga bilden! Jag måste verkligen hitta min laddare till min digetalkamera eller skicka in min systemkamera på lagning satt det blir bra bilder! PUSSPÅER!


I will always love you,

idag har jag vart på sång, jag fick en ny låt som jag ska träna på "I will always love you - whitney Houstan" ^^ skitbra låt tycker jag! Ganska svår att sjunga, eftersom det är så hög ;p men skit samma det funkar! Ikväll ska jag träffa Fanny, myspys! Vi får hitta på nåt kul tycker jag! För jag är så jävla rastlös nu! Jag måååste göra nåt!
Föresten så känner jag mig duktig eftersom jag blev klar med all min religion idag :D Eller jag ska skrev av en av Fanny men det räknas inte! Så shhhh! ;) haha jaja, nu får det räcka! PUSSPÅER!

godmorgon!

nu ligger jag i min säng, jag tog min data till sängen! :) det är faktsit jätte mysigt, jag borde igentligen gå upp, men jag var ju tvungen att kolla min farmville (A) jag funderar seriöst på att sluta med den, det tar så sjukt mycket tid och det är itne så kul ändå, man blir bara beroende ;o jaja, nu är kl tjugo i åtta och jag tänkte ta det lugnt nu på morgonen, och jag tänkte ta en dusch också. Pusspåer!

grattis tessan!

Nu har bebisen kommit fick jag precis veta!
Jag är inte direkt kompis med henne, (min syrras kompis)
men jag tycker att det är gulligt och det är defenitivt värt att säga grattis :)
Så grattis Tessan, och lycka till med bebin :)

http://thessinwonderland.blogg.se/


sovgott!

Nu ska jag gå och lägga mig, jag ska pigg i morgon!
(väldigt ovanligt!) sovgott, pusspåer!

<3

Du kom som en vind, du va som en prins,
du försvann en dag,
kommer aldrig att bli min,
såren läker med åren, det har dom gjort förut,
du ska veta att jag saknar en bit och det är du.

Sådär!

Nu har jag städat mitt rum :) det var ett tag sen jag damsög och dammade, med nu är det gjort :) okej, mamma har damsugit och dammat men inte jag så nu känner jag mig riktigt duktigt (A) haha, ikväll ska jag antagligen träffa min cassandra, hon skulle plugga och städa så vi får se om vi hinner :p först skulle vi typ ses nästan efter skolan (hon skulle städa först) men sen skulle hon plugga också, så vi får hoppas på att vi hinner iaf :) men idag är jag på jättebra humör ingen aning om varför, men det är bra ju! :D

pusspåer!

Anna Anka

Så jävla dålig hon är! :o henne stör jag mig på, dom andra två är liksom sköna, hon är en jävla snobb bara. Men ändå är det hon som får all uppmärksamhet typ :o



Jaja, jag sitter här och väntar på att cassandra ska höra av sig :) vi ska nog kolla på "Männ som hatar kvinnor" idag, för jag har typ sätt lite av den och hon har inte sätt den alls så vi har bestämt att vi ska se den :) Det har ju kommit en tvåa till den också "Flickan som lekte med elden", den ska jag antagligen se på bio med pappa och jossan. Så då måste man se del ett såklart :)
pusspåer!

Lista

Här får ni en jätte rolig lista om mig bara för att jag har rikigt tråkigt just nu ;p jaja, jag ska snart gå och lägga mig typ. Så pusspåer!


Berätta fyra sanningar om dig själv:
- jag gör ofta saker som jag sen ångrar
- jag älskar att sjunga och jag tycker faktiskt att det låter bra, IBLAND!
- jag kan itne plugga, det går bara inte

- jag har haft brun utan sol på mig, och det gick inge bra på mina armar.. Jag är fläcklig -.-


Berätta fyra saker du gjort idag:
- varit i skolan.
- haft matkrig
- saknat
- vart med emma

Berätta fyra saker du har på dej just nu:

- trosor
- linne
-
-


Skriv ner fyra saker du hatar:

- folk som inte vågar vara sig själva

- folk som försöker bestämma vad jag ska tycka, asså såna som inte låter mig ha mina egna åsikter osv.
- mitt hår just nu
- stubbiga ben

Skriv ner fyra saker du älskar:
- mina vänner
- mat
- musik
- sommar

 

 

 

Saknaden är enorm!




Matkrig och grejer ;)

haha jag och jossan hade matkrig vid matbordet nyss. Det började med att jag kastade en morot på henne sen kastade hon morot på mig och sen hälde hon mjölk på mig och jag skvätte på henne. Sen blev mamma skitsur :D haha det var lite kul hon skrek som fan på oss, och nu ska jag ner och duscha :p

pusspåer, jag hör av mig senare ikväll <3

Dagen,

Dagen har vart bra faktiskt vart ganska bra, jag har haft riktiga humörsvängningar men så är det ibland, men var verkligen såhär; ena sekunden var jag irriterad och andra skitglad, men det berodde mycket på hur andra som var runt mig var också :p jaja, kort om vad jag ahr gjort idag, det började ju självklart med att jag gick till skolan så var jag där hela dagen sen gick jag och Fanny hem till mig :) vi hade bestämt att vi skulle spela "rosa pantern - resa på egen risk" haha, för det gjorde vi gämt när vi var små, så vi ville pröva om vi fattade nåt :D fast sen var vi tvunga att instalera spelet på datan, så vi sket i det! Vi pallade liksom inte. Haha jag har kommit på en sak, jag suger på att stava (a) undrar hur många som stör sig på mina blogg inlägg när jag stavar fel hela tiden, haha men Svenska är inte min grej riktigt! ;)

pusspåer.

shopping!

Idag har jag vart i Sthlm med Cassandra och Fanny, haha det skrev jag i mitt förra inlägg med men skit samma. Det har vart en toppen dag :) Förutom att alla vi tre har vart lite sura då och då, men sen blev vi glada igen :)
Dagen goda gärning: Ge 5 kr till en uteliggare ;)
haha jag kände mig jätte snäll, + att jag blev på bra humör efter, Fanny och Cassie gav honom också pengar :) Det kändes faktist bra. Jaja vi åt på tacobar, jag tog en nacho the lux grande och den var skit stor så när den var slut mådde jag lite illa, både jag och cassie åt såna, fyfan säger jag ;o haha men det var hur som helst gott, så det var värt att må lite illa.
Jo föresten så var det massa folk som demostrerade idag vid plattan som vanligt. Så det var massa stopp överallt, det var jobbigt.

Det här köpte jag idag föresten;

En stjal från JC.
Jeanstights från Gina.
T-shirt från Gina.
BH från HM.
Ansiktsmask från HM.
Armband från JC.
Örhängen från JC.
Fondation från HM.
Brun utan sol från Åhléns.


pusspåer!

sov gott!

nu ska jag faktsit ta och sova, annars komemr jag aldrig upp  i morgon. jag ska in till sthlm och shoppa med fanny och cassie, det blir nog kul :) vi tar 10:15 bussen här ifrån tror jag satt mamma hinner ta ut pengar till mig innan också :) asså mitt kort råkade gå sönder, det gick liksom av :o haha vet itne riktigt vad som hände, fast jag har ett nytt men det har jag inte registrerat än ;p jaja nu ska jag sova, pusspåer!

Mys med Cassandra!

Jättemysig kväll med Cassandra! Vi låg på hennes studsmatta och kollade på alla stjärnorna, vi hade täcke och kuddar osv :) Vi såg tom ett stjärnfall, då blev det bara att önska ;D jag tänker inte skriva vad jag önskade mig för det får man inte göra. Ouff, jag vill att det här slår in (a) puss på er, jag är inte bra på det här med långa inlägg.

Godis!

Den här påsen kom precis hem till mig, så nu mår jag illa :)


HAHA det här är kul!


Snart kommer Cassandra hit föresten :) Det ska bli mys! Eftersom både hon jag jag är skittrötta så blir det chill, det blir väl film eller nåt, vänta jag måste faktist duscha nu innan hon kommer känner jag. Jag har inte hunnt duscha idag än, usch jag känner mig äckilg eftersom det är det första jag gör när jag går upp vanligtvis. Men jag sov ju hos Fanny i natt så det blev itne så ;p

Godmorgon!

För ett tag sen vaknade jag brevid sötaste Fanny :) vi hade jätte kul igår faktist :D haha fast nu sitter jag hos Cassie, Fanny skulle duscha och lite så och vi har lite saker att göra ;) Idag är det lördag och vi får se vad som händer, hoppas faktist att nåt kul händer för jag är taggad :D men jaja, nu ska jag kolla min farm.

Bilden är från nyår innan vi gick ut :) Cassie har massa roliga gamla bilder på sin data tycker jag :)

Kort inlägg.

Hej, just nu sitter jag hos Fanny :) vi har det mys! Vi ska försöka fixa hennes webb, så vi kan ta webbkort osv, det var så jävla länge sen man gjorde det sist :D men jaja, nu får det räcka Fanny gillar inte att jag bloggar när jag är med henne (A)

Visst va vi söta när vi var små? (A) :D

Fanny är bäst!

Just nu sitter jag hemma och väntar på att jag ska äta, jag kom precis hem från Fanny :) vi har tagit lite kort, det kommer möjligtvis in kort på oss på bloggen lite senare :p fast vi får se om det blev något bra först ;) jag är på bra humör idag, jag är inte överdrivet glad eller så men det är likosm chill ;) haha.
Det är fredag idag föresten, jag är inte alls taggad på fest men vi får se hur det blir, jag har inget planerat men jag går till fanny så får vi se sen :) jaja nu ska jag äta. Pusshej <3

Oj jag kom på att jag vill säga grattis till Cassie och jocke på deras 1-årsdag :) Gratts!

Ansiktsmask, träna sen sova.

Nu har jag precis kollat klart på idol.
Föresten pluggade jag faktist lite, jag är dock inte klar än :p men det ordnar sig, det gör det alltid ;)
Nu ska jag iaf sätta på mig en ansiktsmask, sen ska jag göra mina situps och sen ska jag sova :)
Min ansiktsmask,
den ska få bort orenheter i hude
n.
1 klyfta citron
2 msk vinäger
1 dl vatten.

plugga är itne min grej..

Igentligen borde jag plugga just nu, men jag orkar itne :o jag har redan gjort lite idag, så det får räcka! Usch nu är jag på lite dåligt humör ;o jag borde plugga men jag orkar inte.. Varför blir jag på sånt här humör för det? (I) för att jag känner att jag borde görat men inte gör det (I)(I)(I) för jag kommer ju endå behöva göra det nån annan gång, nej nu ska jag försöka igen. Får väl se hur det går :) Det är trotts allt inte alls mycke att göra men det blir mer och mer eftersom jag inte riktigt hänger med ibland på lektionerna, och vi får för lite tid att göra allt på också tycker jag -.- haha, ouff tänk mig när jag börjar gymnasiet x) det kommer nog gå skitbra asså!

= (I)

Tjockis?

Just nu sitter jag hemma och känner mig riktigt fet, jag gick hem från skolan för att jag mår skitdåligt typ :p usch, men snart är det över :D jag har ont i magen och mår illa.
Haha men saken är att jag sitter och dricker te med massa honung i och äter chokladpudding, och jag skulle igentligen gymma idag också men så blir det inte för att jag är typ sjuk ;p.  Fan avd fet jag kommer bli! Men jag har bestämt en sak, att jag ska göra sittups (stavning?) och sånt varje kväll satt jag får en snygg kropp, okej det där med att jag ska få en fin kropp kommer jag nog inte lyckas så bra med. Men jag ska göra sittups osv varje kväll ;) Det ska jag!! Jag lovar. Snart är min chokladpudding slut :( men om jag har lust så är det bara att jag göra mer, för jag är expert på det :D haha!

Har någon annan sätt "Svenska hollywood fruar"? :D Det är skitbra!!
"Nu ska jag göra kaffe det gör jag varje morgon, jag lärde mig faktist att göra kaffe när jag ko.. för kanske ett år sen, så nu har jag blivit expert!"

(Bilderna är klickbara)

1. Maria Montazami (BÄST!)
2. Agnes-Nicole Winter
3. Anna Anka


Godmorgon!

usch jag är jättetrött just nu, jag gick precis upp ur sängen, kl är halv åtta och jag gick typ upp en halv timme tidigare än vanligt satt jag hinner duscha kolla farmville och blogga ;) haha, så det här blir ett kort inlägg. I morse ställde jag klockan på halv sju som vanligt satt jag kan snoosa (staving?) två ggr och sen stänga av den och seriöst tro att jag inte somnar om, varför blir det så VARJE morgon? :o haha men det är en vana, jag försöker gå upp tidigare än jag behöver satt jag ska kunna det det jätte lugnt sen stänger jag av klockan. Jaja, nu ska jag kolla farmen sen ner och duscha, puss :)

Jag saknar dig,

finns det så mycket mer att säga?

Nu blir det film!


Farmvilleberoende?

Usch det här har blivit ett beroende för mig typ ;o idag i skolan gick jag runt och klagade på att jag inte hade hunnit kolla min farm och att allt säkert hade ruttnat osv, som tur var så hade bara en sak ruttnat när jag kom hem :) haha, menmen nu har jag precis skördat och satt massa nya plantor. För er som inte vet vad farmville är så är det ett spel på facebook.


Hemma igen.

Idag har vart toppen, först skolan sen gick jag, Emma och Fanny hem till Fanny :) först åt vi lite en fixade vi en sak på PS eftersom vi satt och pratade om det när vi åt. Emma skulle visa hur hon gjorde huden slätare. Sen när vi pratade kom vi in på LadyGaga, är hon en hemafrodit? :o Jag tror inte det alls men endå, ibland blir man lite osäker. Visst på ena videon verkar hon väldigt oseriös, och på den andra kan det vara fake, men endå? Hon kan ju göra allt för att bli känd, men hon är ju redan hur känd som helst, och hon får ju inte mer pengar för att hon får alla att tro att hon har kuk. Okej uppmärksamheten kanske, haha inget jag skulle göra derekt.




Men skit samma, idag hos fanny kollade jag om min design funkade, och det gjorde den fast nu när jag kom hem kollade jag igen och på min data funkar det inte :( jaja, skit samma man får ju hoppas på att den funkar på allas utom min eller nåt då :) pusshej

RYCK!

Men vafan det funkar ju inte :@ jag har sparat säkert 10 ggr, men bloggen blir inte svart -.- nu får jag damp!! är redan jävligt sur idag :@ fast jag har faktist själ! Nu har jag typ lust att slänga ut datan eller nåt, fast jag skriver ist :) USCH HATA SMILISEN!! Den ser så nöjd ut ":)" USCH! -.- jag har lust att grina typ :o

Igentligen borde jag plugga just nu och det gör mig ännu surare, jag ligger liksom efter med all religion som vi har gjort hitills, fst det gör typ alla ;p och nu kom jag på att jag ahr glömt en sak som är skitviktig, seriöst?! :o på fasebook dtod det att jag skulle ha 72% tur idag, det stämmer INTE! Nej nu ska jag gå och lägga mig, vakna med värsta smilet i morgon. Nej jag ska inte sova än -.-

Ny design!

Sådär, när jag gjorde Biins design fick jag värsta rycket så jag var tvungen att fixa en ny till mig med. :) Den gamla var så sommrig, och tråkig på nåt sätt. Så nu fick det bli en svart. Vilken blev finast? :)

Biinas blogg klar!



Nu ligger den fortfarande i min testblogg,
det är därför det är en bild på mig i hörnet där och sen står det ''MIN TEST BLOGG" också,
satt ingen tror att jag tycker att det ska vara där på Biinas blogg sen.
Nu få vi hoppas att hon tycker att de är okej iaf :)

Hej bloggen :)

Nu ska jag börja blogga igen, jag har haft ett jätte långt "avbrott" ;p haha jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det, men i sommras blev det jobbigt att blogga, men nu känns det som om jag har hur mycke tid som helst igen.
Idag gick jag och Emma hem på rasten och skulle hämta en sak, och då när vi kom upp på i vardagsrummet var det en liten fågel där :o mamma låg och sov (hon jobbar natt) så hon kunde ju inte ta ut den, så det fick vi göra. Det var ganska läskigt för att Emma hela tiden sa "Den kommer bita oss" och "Bitts inte sånna fåglar" OSV, haha det var lite kul faktist :) men vi öppna iaf alla fönseter i vardagsrummet, då flög den ut.


Igår när jag var med Fanny och Cassie prövade jag Fannys löshår föresten, nästan rätt färg var det :p hennes är liiite mörkare än mitt hår så det såg lite failat ut, + att min uppklippning i bak är för kort, så det såg lite äkta ut i fram bara ;p men löshår är nog inte min grej iaf :)




Nu sitter jag iaf hemma, jag gick hem från skolan för jag har så jävla ont i magen och nu ska jag fixa en blogg design till Biina, pusshej <3

RSS 2.0