Just nu...

..Sitter jag hemma hos Lisa, vi ska laga mat och mysa lite ikväll, hennes nya katt springer runt och jag vet att han verkligen älskar mig! ;) hehe eller han kommer att göra det i alla fall för jag har skämt bort honom med grädde och sånt idag, sen så har jag pussat på honom en massa också! hihi han är så söt! :')
 
RAAAWR!


tråkigt inlägg igen

Jag är nog världens sämsta bloggare, jag uppadaterar nästan aldrig och när jag väl uppdaterar så är det tråkiga inlägg! Jag kanske ska sluta blogga för så kul är det inte!

Jaja, idag började vi 10 i skolan satt jag hade sovmorgon, min buss gick 08:30! Skööönt, tillskillnad ifrån när jag måste gå upp annars. När jag kom hem så gick jag iväg på solosång, kul faktiskt!

Jag är på dåligt humör föresten!

träääääääääningsvärk

Jag har träningsvärk som jag vet inte vad!!
Igår började den komma och idag kan jag inte ens gå, jag försökte hitta någon video när någon hade träningsvärk satt jag kunde typ jämföra mig, hehe men jag hittade den här videon istället.
hihi söt kille!

we party like rockstars

Fan vilken kul kväll det var igår! Riktgit lyckat! :)
Fast det var ju lite tråkigt att Freddan (som fyllde år) hade däckat innan vi kom till festen! Jaja, asnajs kväll ändå!
Jag har fan träningsvärk idag, asså grov täningsvärk!! hehe pga all dans.

Beerpong, hehe vi vann nästan (A)

Mer beerpong!

Fina tjejer.

Dans på bord!


allt är bögarnas fel


Jag tror seriöst att det är fel på min hörsel!

Lisa: Man kan bli hörselskadad om man gör sådär för ofta!
Jag: va?
Lisa: Man kan bli hörselskadad om man gör sådär för ofta!
Jag: va?
Lisa:(skrattar) man kan bli hörselskada om man för sådär!
Jag: VA?!
Lisa: ja hahahah!
Jag: nej men asså vad sa du?

vad kan det här vara?

Haha vafan..? Inte varje dag som jag hittar tabletter i min soptunna!

snart kommer lisa hit!

Idag skulle jag egentligen åkt till Ronja men det blev inte så, satt nu sitter jag och väntar på Lisa istället! :D Det var aslänge sen jag träffade min fru!

Hhihi :)


Fannyfannyfanny

Hallå, just nu sitter jag hemma hos Fanny! Jag sov här i natt och igårkväll så låg vi uppe och kollade på Kick-
ass! Världens bästa film verkligen!! :D Han är såå söt! Sen så har jag och Fanny kommit på att vi är girligirls! -.- Det vill vi ju inte vara! hehe jaja, vi får väl helt enkelt acceptera oss för vilka vi är! ;) haha jaja, vi ska snart iväg till gymmet satt vi blir snygga tills i sommar! asbra!
Ikväll ska jag förmodligen träffa Ronja, det var länge sen så jag saknar henne!
Men nu hinner jag inte skriva mer eftersom vi ska till gymmet ! puss :D



Föresten så ska jag och Fanny till London i april har vi bestämt! Fan vad najs!! :D


träääna!

Godmorgon idag har jag klippt mig och försökt att inte äta frukost (det slutade med omelett) hehe som om jag skulle kunna banta..? jaja, senare idag hade jag tänkt gå till gymmet, om jossan kan ta och komma hem någon gång så får hon följa med mig!
Hehe min plan är att bli assnygg tills jag är i alla fall 20 år, fast då behöver jag ju inte börja träna än (?) hehe nejmen det är ju bra att träna ändå! 2011 ska bli ett träningsår!! haha jag tror inte på mig själv eftersom jag verkligen hatar att träna eller i alla fall tanken av det! men vem vet, om jag kommer in i det så kanske jag börjar gilla det!
haha jag om 2 år?

OUT OF CONTROL

Det är någonting med den här låten som får mig att verkligen älska den! Jag blir så sjukt jävla taggad av den! :D
Det är nästan lite lady gaga-style över lalia k men inte alls lika crazy, låten och videon är lite äldre också så det är nog itne så konstigt!!
i just love it!

http://www.youtube.com/watch?v=owv3SXbTuLo

Egentligen så skulle det kommit upp en video här också men det funkar inte och jag behöver verkligen komma i säng satt jag kommer upp i morgon när jag ska klippa mig, så jag får helt enkelt fixa videon i morgon om det funkar!



Nu funkar det :D

Linnéa har vart här!

Nu jävlar mao ska jag blogga! ;)

Idag åkte Linnéa hem efter fyra underbara dagar! Kul att jag inte hade träffat henne på ett och etrt halvt år och sen när hon väl kommer hit så åker hon på en gång :( Vi har i alla fall hunnt med att göra lite saker när hon var här, fast mycket tid har gått åt att träffa människor som hon har saknat!




Vi firade nyår tillsammans, nu har jag inte så många bilder på Linnéa men hon är iaf med på två av dessa bilder :)




Både Cassie och Linnéa hann Peirca sig, Cassie i naveln och Linnéa i läppen!
Hehe Jag peircade mig faktiskt också i örat fast det gjorde Fanny på mig med en nål och fyfan vad ont det gjorde!!!!!


Vi åt på "ett gals" myspys!



På vägen in till Sthlm idag när vi skulle shoppa lite och följa med Linnéa till tåget så träffade vi Petter och Max (två killar från våran förra klass) som de ville att vi skulle följa med och åka gokart, så då tänkte vi att vi skulle följa med för det är ju alltid kul! :D Men när vi väl kom dit så var vi tvunga att vänta en timme på att vi skulle få åka och eftersom vi var tvungna att hinna med Linnéas tåg så hann vi inte åka :(! Men jag och Fanny träffade ju elvis så det var lugnt! ;) hehe vi underhöll oss där ett tag!


JAG KOMMER ATT SAKNA DIG VÄNNEN!!! <3



Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, föresten så kommer 2011 att bli helt underbart känns det som just nu, vi har planerat en massa som vi ska göra innan 2011 är slut!! :) bla att åka till Göteborg och hälsa på Linnéabus! :D
Puss

RSS 2.0